Nieuws - Sporting Martinus JO8-2 - AFC JO8-3 - JO8-3

4 november 2017

Hoewel de dag een beetje druilerig begon, brak het zonnetje snel door en werd het een lekkere voetbal zaterdagochtend. Gelukkig was vandaag het team weer compleet, vakanties achter de rug en iedereen had er zin in!

Vandaag stond de uitwedstrijd bij Sporting Martinus tegen het JO8-2 team op het programma. Op dit zeer vriendelijke sportcomplex leek het voor onze mannen wel een thuiswedstrijd. Verschillende andere AFC teams en spelers/speelsters waren hier ook aanwezig, dit zorgde ervoor dat het vandaag voelde alsof we thuis speelden.

In het eerste kwart van de wedstrijd moest het team nog een beetje wakker geschud worden. Bijna vielen we weer in ons al oude probleem, maar door een vroege aansluitingstreffer van Joep bleef de schade beperkt tot een 1-2 achterstand. Het tweede kwart van de wedstrijd was super spannend en waren er kansen voor beide teams. Met doelpunten van Stein en Stefan en schitterende reddingen, van de kleinste man in ons team (Jayden) als goalie, stond er een ruststand van 3-3 op het bord.

Kort na rust kwam Sporting Martinus verdient weer op een 4-3 voorsprong, maar door snel te reageren en goed de kansen te benutten bracht Thiago (met twee doelpunten), AFC in het derde kwart op een 4-5 voorsprong. Dit was het moment waarop de winst ook niet meer uit handen gegeven zou worden. In de laatste 5 minuten werd de voorsprong nog verder vergroot door Steffen (met zijn eerste officiële doelpunt) en Stein; eindstand: 4-7. Doelpunten: Thiago (2), Stein (2), Stefan (1), Joep (1) en Steffen (1).

Alle spelers uit het team hebben nu een of meerdere keren gescoord en dat is goed voor de moraal. Daarnaast zijn wij Jan ook dankbaar voor de gesponsorde ING ballen waarmee wij nu onze warming-up kunnen doen; TOP! Volgende week staat er geen wedstrijd op het programma, maar wellicht kunnen wij dan een oefenwedstrijd spelen …

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site