Nieuws - AFC JO8-3 - Ouderkerk sv JO8-2 - JO8-3

14 oktober 2017

Vandaag leek het wel lente …. Het was droog, prima temperatuur om te voetballen en de mannen hadden er duidelijk zin in. Op 16 september jl. was Ouderkerk JO8-2 al een keer de tegenstander in het bekertoernooi. Deze uitwedstrijd werd toen eenvoudig met 16-0 al door ons gewonnen.

Hoewel de sfeer er vanaf het begin er goed in zat, ontbrak het in de eerste helft aan bezieling en overtuiging. Na afloop van de wedstrijd kwam dan ook de reden hiervoor al snel uit de spreekwoordelijke mouw …. de mannen waren van mening dat op basis van de vorige wedstrijd, deze ook wel op eenvoudige wijze zou worden gewonnen. Onderschatting van de tegenstander lag op de loer ….

Zoals gezegd verliep het spel in de eerste helft erg moeizaam, maar was er wel een duidelijk kracht verschil tussen beide partijen zichtbaar. Zonder dat de tegenstander ook maar in de buurt van het AFC doel kon komen, liep de score op naar een veilige 6-0.

Na de rust waren de mannen een stuk scherper en werd er fanatiek afgejaagd, waardoor de tegenstander op de eigen helft goed werd vast gezet. Met een ontketende Thiago, een schitterend afstandsschot van Joep en zelfs een goal van onze mee voetballende keeper Stein kwam de eindstand uiteindelijk op 14-0. Doelpunten: Thiago (3), Joep, (2), Gijs (2), Stefan (2), Nicolas (2), Stein (2) en Jayden (1).

Komende zaterdag staat er geen officiële wedstrijd op het programma en kunnen de mannen lekker genieten van een welverdiende herfstvakantie.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site