Nieuws - Diemen sv. JO8-1 - AFC JO8-3 - JO8-3

7 oktober 2017

Het weer zat vandaag wederom niet mee. Ongeveer een half uur voor aanvang van de wedstrijd begon het te regenen en samen met de kou, nodigde dit nu niet heel erg uit. In combinatie met de tweede officiële uitwedstrijd voor dit team, waren de mannen behoorlijk onder de indruk.

Vanaf het eerste fluitsignaal ging de wedstrijd aardig gelijk op. Je zag wel dat het positiespel bij de tegenstander er beter in zat, maar met een 1-0 ruststand op het bord gaf dit een goed beeld van de verhoudingen. Dit zou een wedstrijd kunnen worden waarin beide partijen aan elkaar gewaagd zijn en waar beide met de overwinning aan de haal kunnen gaan.

AFC kwam na rust sterk terug en zette goed druk op de tegenstander in de eerste 10 minuten van de tweede helft. Helaas scoorde de tegenstander, weliswaar met een mooi afstandsschot, en liepen zij uit naar een 2-0 voorsprong.

Na een snel en goed genomen hoekschop wist AFC via Joep nog wel te scoren, maar werd het doelpunt – onterecht bleek later – afgekeurd en bleef de aansluiting uit. Dit zag je daarna ook terug in het moraal bij de mannen en werd er in de laatste 5 minuten van de wedstrijd nog twee keer gescoord door de tegenstander. Eindstand: 4-0.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site