Nieuws - Ouderkerk sv JO8-2 - AFC JO8-3 (beker) - JO8-3

16 september 2017

Ondanks de hevige regenval van de afgelopen dagen, was het dan toch eindelijk zo ver. Nadat onze eerste 2 wedstrijden waren afgelast, mochten de mannen van JO8-3 het in een uitwedstrijd vanmorgen voor de beker opnemen tegen de plaatselijke Ouderkerk sv.

Tijdens de training en de afgelopen seizoenen in de Champions League en Eredivsie hebben een aantal spelertjes elkaar al leren kennen, maar nog nooit hebben zij samen in een team gespeeld. Dit was ook duidelijk te merken aan de spanning vooraf in de kleedkamer …

Na de nieuwe spelregels en de opstelling met deze AFC kanonnen te hebben doorgenomen, was de officiële start van het voetbal seizoen dan ook voor JO8-3 een feit. Vanaf het begin signaal bleek de gretigheid en gedrevenheid er al aardig in te zitten en werd de tegenstander in eigen huis continu op de eigen helft vast gezet. Eindstand 0 – 16 ; scoreverloop Stein (5x), Gijs (3x), Nicolas (3x), Thiago (2x), Jayden (1x), Joep (1x) en Stefan (1x).

Na afloop was er geen spanning meer bij de mannen te bekennen en wordt er nu al uit gekeken naar de volgende wedstrijd. Bijna iedereen heeft vandaag gescoord en er is geroken aan de overwinning; deze vraagt naar meer ….

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site