Nieuws - Een wedstrijd met 2 gezichten.... - JO16-2

17 oktober 2021

Uit bij OSC ( Coerver voetbalschool) O16-1 op sportpark Ookmeer, waar in de eerste helft niet goed werd gevoetbald. Er zat weinig scherpte in de ploeg, linies ver uit elkaar waardoor het veld "te lang werd" en dan vaak maar een lange peer naar voren of een pass recht in de voeten van de tegenstander.....

In totaal 1 (grote) kans die er niet inging, 1 kopbal op de lat en 1 schot van afstand. Dat was aanvallend alles wat wij lieten zien. En van de tegenstander ook maar 1 schot, dat naast ging.

Na wat omzettingen en discussie in de rust, bleek het gelukkig een stuk beter te gaan in de 2e helft.

Al na 7 minuten een bijzonder mooie aanval en dito goal . En 10 minuten erna nog zo'n fraaie: 0-2. Daarna namen we het weer even te "gemakkelijk" op, maar onze sportieve tegenstander , die met een aantal jongere spelers op het veld stond, wist hiervan niet te profiteren. 

In het laatste kwartier maakten we er nog 2 bij zodat de eindstand 0-4 werd.

Wie deden het: Boots, Boris, Benji( Man of the Match), Manello ( 1 maal), Wietse, Dirk ( 1 maal, 41e min. door Benjamin), Marijn , Raeven ( 41e min. door Chibi: 1 maal), Baruch ( 41e min. door Niek), Hidde, Brecht ( 1 maal, Man of the Match). Geblesseerd op de bank: Nick. Afwezig ( vakantie): Douwe en Mats, afwezig (fam.feest): Byron.

Deze week di. en do. gewoon trainen voor degenen die niet op vakantie zijn!

as. Zaterdag 23 okt. thuis voor de beker tegen Buitenveldert O16-1, aanvang 12.00 uur.

De week erna, 30 okt. thuis kompetitie de 1e returnmatch tegen koploper Swift O16-1, aanvang 10.30 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site