Nieuws - Halve finale! - JO15-1

7 maart 2018

AFC O15 heeft wederom voor een geweldig stunt gezorgd. 

FC Emmen de ploeg die Ajax O15 wist uit te schakelen ging over de knie en werd met een 3-2 overwinning uitgeschakeld. Door de winst is AFC door naar de halve finale in de KNVB-beker, welke wordt gespeeld op 14 april. De boys van coach Dico Blei speelde een weergaloze eerst helft waarbij ze met een 3-0 voorsprong de rust in gingen. FC Emmen rechtte echter de rug en wist na een kwartier in de 2e helft binnen 2 minuten 2 keer te scoren.

De gelijkmaker bleef echter uit en zo bleef tot het einde toe spannend. Een vrije trap tegen de lat en een prachtige redding van de AFC keeper die een zekere goal in de laatste minuten uit de kruising tikte zorgde er voor dat alles en iedereen wat AFC een warm hart toe droeg het uitschreeuwde van blijdschap nadat de scheidsrechter na 6 minuten blessuretijd eindelijke affloot.

In de halve finale kan AFC O15 onder andere Feyenoord en Vitesse loten en komt de 3e tegenstander uit de wedstrijd Willem II – AZ. AFC is dus de enige amateurclub in de landelijke KNVB –beker.

Later deze week het wedstrijdverslag.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site