Nieuws - EXIT! - JO15-1

24 mei 2017

AFC O15 speelde de laatste competitiewedstrijd tegen AJAX O15. Voor AJAX was het de kampioenswedstrijd en aan 1 punt hadden ze in principe genoeg. AFC had promotie niet meer in eigen hand. AJAX ging voortvarend te werk en stond na 5 minuten al 2-0 voor, geholpen door een eigen doelpunt. AFC had het nakijken en werd in de eerste helft volledig weggespeeld en kreeg nog twee treffers voor de kiezen waarvan er een prachtig in de kruising verdween.

In de tweede helft was er iets meer balans tussen beide teams. AFC had een paar mooie combinaties en een grote kans op een doelpunt, waarbij de afwerking helaas net op tijd geblokt werd. AJAX kreeg er in de laatste 10 minuten toch nog twee ballen langs, nogmaals geholpen door een eigen doelpunt, en kon het kampioensfeestje met een 6-0 overwinning uitbundig vieren. Volendam speelde tegen FC Twente en verloor keurig met 3-0. Exit AFC!  

Het was een bewogen seizoen met een paar ups en iets teveel downs. We bedanken Donovan, Mart en Floor voor de begeleiding, en we wensen de jongens die vertekken veel succes bij hun nieuwe club. Bekijk hier de hoogtepunten: https://www.youtube.com/watch?v=rK9CnTVqzvs&feature=youtu.be

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site