Nieuws - MIST! - JO15-1

27 november 2016

AFC O15 was al vroeg uit de veren voor een mistig ritje met de bus richting Heerenveen. Heerenveen VS AFC werd gespeeld op bevroren gras, het kunstgras was kennelijk afgekeurd hier in Friesland. Heerenveen kwam als eerste gevaarlijk bij de openingstreffer maar de bal werd knap van de lijn gehaald. AFC speelde verder te mak in de eerste helft en ging met een 0-0 stand richting de kleedkamers.

In de tweede helft scoorde Heerenveen al snel de openingstreffer, een afstandsschot werd niet goed weggewerkt door onze keeper waardoor hun spits de bal in het net joeg. AFC moest op jacht naar de gelijkmaker. Een mooie aanval, waarbij onze spits 1 op 1 voor de keeper stond, eindigde in het zijnet. Een penalty in het strafschopgebied werd ons niet toegekend. En de mooie vrije trappen scheerde net langs onze gretige koppies. Het wilde maar niet lukken, de tijd was verstreken en zo ging AFC O15 toch weer de mist in. Bekijk hier de hoogtepunten: https://www.youtube.com/watch?v=sdfdlhsdDUw

Bij deze nog een wedstrijdverslag van onze keeper Calvin Sluiter die op de bank zat:

Wedstrijd begint slordig, niet dominant genoeg. Jesse haalt bal van de lijn na goede aanval Heerenveen. 2e helft. Na een hard schot van de linksbuiten wordt de rebound ingeschoten 1-0. Randy mist oog in oog met de doelman. Danyel vervangt Adil. Poer en Sam komen, Jesse en Miro worden gewisseld en we spelen nu 3-4-3. 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site