Nieuws - AFC doet zichzelf tekort in Wilnis! - JO13-5

30 september 2017

Hertha JO13-1 tegen AFC JO13-5

 

Zaterdag was de eerste competitiewedstrijd.

We misten twee verdedigers en hadden daarom maar drie echte verdedigers beschikbaar. Gelukkig was Otto beschikbaar als invaller om ons te helpen.

We speelden de wedstrijd uit tegen Hertha O13-1 in Vinkeveen.

Morris was onze aanvoerder. Hertha trapte af. We begonnen sterk aan de wedstrijd en Hertha had een kans op doel. Hertha verdedigde slordig en de voorhoede van AFC kwam er steeds doorheen. Er waren veel kansen voor AFC, maar er ging er geen een in. We wilden te dicht naar het doel lopen en daarom schoten we te laat.Hertha had een kleine kans op doel maar daar kwam niets uit. Keeper Judah hield hem tegen.In de 20e minuut kwam er een gat in de verdediging en scoorde Hertha de 1-0. Het bleef zo tot de tweede helft.

In de tweede helft kwamen wij weer terug en scoorde Peer de 1-1 uit een pass en een kopbal van Julian die op de lat kwam. Peer stond klaar voor het doel schoot hem binnen.

Het liep goed totdat de aanval van Hertha door de verdediging van AFC heen ging en het 2-1 werd.

Na de 2-1 werd het spannend of we de gelijkmaker wel zouden maken, want Hertha verdedigde sterker dan de eerste helft en we kwamen er moeilijk door.

We passten de hele wedstrijd goed en het ging steeds sneller en beter. Daardoor kwamen er veel kansen, maar elke keer weer schoten we ze net mis.

Een van onze aanvallers rende naar het 16-meter gebied en werd net daarvoor getackeld. Vijay ging achter de bal staan en schoot de bal naar het doel. De keeper hield hem net niet tegen en hij vloog hard in het doel. De 2-2 was gescoord!

De rest van de wedstrijd bleef het gelijk en het eindigde met 2-2. We waren niet ontevreden maar we wisten dat we konden winnen.

 

Boaz van Gelder

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site