Nieuws - O13-3: mooi voetbal weer - JO13-3

30 oktober 2017

Zaterdag 28 oktober Afc tegen Aalsmeer.

Kleedkamer 21

Aanvang 12.30 uur. Mooi voetbalweer.  1 wissel aangezien er 4 spelers niet zijn.

Na het beginsignaal van de scheids gaan onze jongens er vol tegenaan. De eerste minuten zijn nog een beetje rommelig en zijn ze op zoek naar de combinaties. Voorzet van Dave op Nouk, keeper houdt ‘m. Volgende aanval, onderschepping Davy....diepte pass op Max en zoals een echte spits dat moet doen, schot op goal, raak! 1-0 voor onze jongens.

Aalsmeer verzet zich sterk en bij AFC gaat het nog een beetje moeizaam om elkaar goed te vinden.  10 min gespeeld 1 goal. Foutje, slechte bal terug op keeper Senna.. te hard en voor onze goal langs. Aalsmeer pikt de bal op en schiet; doelpunt! 1-1.  

Keeperbal. Veel gepraat….Aalsmeer is sterker dan gedacht…. Vrije bal voor ons. Kick….Raffie pikt op en schiet, vliegt er mooi in, 2-1 voor ons. We zijn sterker dan Aalsmeer en pakken goed door nu. Ze kunnen elkaar beter vinden nu en bewaren de rust om goed over te spelen.

Voorzet Nouk….in 2e instantie een schot van Jan! Goal  3-1 alweer. Het gaat lekker en onze jongens gaan stevig door. Weer een schot van Max….raakt m niet helemaal goed. Makkelijke bal voor keeper.

Blessure Jan, het gaat weer maar het spel ligt even stil.  

Rust, even bijkomen en praatje van onze zaterdag trainer Nathanja.

Schot max…te zacht.

Davy op max…schot naast.

25e min Corner Aalsmeer. Thijs geblesseerd maar kan verder.

Tweede helft begint. AFC heeft wel in de gaten dat ze beter zijn dan Aalsmeer. Aalsmeer heeft in de eerst helft geen echt grote kans gehad. 

We gaan verder. Schot max op een voorzet van  Baruch…Hands! De scheidsrechter heeft het gezien en kan niet anders dan een penalty geven. Max schiet m makkelijk in; 4-1

 

En weer verder. Diepte pass van Baruch. Nouk weet deze net niet te halen op de linker kant.

Voorzet Tijl in handen van de keeper.

Vrije trap voor Baruch. Mooi schot op t hoofd van een medespeler (kon niet zien wie dat nu precies was). Lat! Tijl pakt m op en schiet, goal! 5-1 inmiddels. Gaan we naar de dubbele cijfers?!  

Corner AFC. Schot Baruch….redding keeper. Corner Baruch. Kort op Max..  schot…keeper redt. Weer een schot van onze spits.

Uittrap aalsmeer. Raf op Senna terug….door t midden. Aalsmeer pakt door. Nog geen goal in 2e helft

Baruch pikt op en dribbelt naar de 16 meter lijn….schot. goal! 6-1. Mooie goal.

 

Buitenspel voor Aalsmeer…mooie aanval maar bal is weer voor ons.  

Vrije bal Jan….schot op goal….naast. Overtreding van Davy…vrije trap Aalsmeer. Davy raakt zelf een beetje geblesseerd.

Baruch pikt de bal op op het middenveld en loopt weer naar de 16 meter lijn. Schiet weer en schiet ‘m zo over de keeper richting de kruising. Mooi schot. 7-1 alweer. Een monsterscore is in de maak.

Nu denkt Virgil ook, ik wil natuurlijk ook mijn doelpuntje meepikken. Hij maakt een mooie actie, speelt z’n tegenstander uit met een mooie beweging over de bal en schiet uit de draai de bal in de verre hoek. Onhoudbaar voor de keeper.  8-1!

Wissel Baruch. Schot jan in handen keeper. Ze werken hard tot de laatste minuut en de vermoeidheid slaat bij sommigen toe. Nog 1 minuut. Corner nog van Baruch maar hier komt verder niets meer uit. Eindsignaal. Hele mooie wedstrijd met een duidelijk krachtsverschil tussen beide teams. AFC O13-3 heeft laten zien dat ze duidelijk kans maken op het kampioenschap; dat durf ik in deze fase van de competitie nu al te zeggen.

Ga zo door jongens. 

Robert

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site