Nieuws - Vijfde overwinning op rij - JO13-2

30 oktober 2017

AFC JO13-2 pakt vijfde overwinning op rij.

Met een gemiddelde leeftijd van 11 jaar en 8 maanden werd in de onder 13-1 competitie voor de vijfde achtereenvolgende keer gewonnen. Een team wat sterk verdedigd en elke wedstrijd diverse kansen creëert om doelpunten te maken, daar is dit team van AFC aan te herkennen.

Op zaterdag 28 oktober 2017 is Pancratius de tegenstander van AFC Onder 13-2 en zal er net als de voorgaande wedstrijden weer keihard gewerkt moeten worden om de 1 jaar oudere tegenstander te verslaan.
De woensdag ervoor was er een goede generale afgewerkt tegen 3e divisie tegenstander HVV uit Den Haag. In dit duel, waar wij 45 van de 60 minuten dominant voetbal speelde maar toch 3-2 verloren, kwamen wij goed voor de dag.

Nu dus Pancratius, een fysieke tegenstander die het ons absoluut niet makkelijk wilde maken deze zaterdagochtend. Toch kwamen wij na 5 minuten op een 1-0 voorsprong door een goede steekbal en een dito individuele actie werd de bal makkelijk binnen geschoten. In de periode erna werd er rommelig gevoetbald door de onzuiverheid in de passing en het fysieke spel wat de tegenstander wilde spelen.
Desalniettemin waren wij in staat om weinig weg te geven achterin en zodoende creëerde Pancratius ook maar een echte kans in de eerste helft.

Nadat het uitrazen van de tegenstander zo een 20 minuten duurde sloeg AFC daarna direct twee keer toe. De opbouw van de tegenstander werd direct verstoord en zo konden wij de 2-0 en 3-0 maken. Het mooie aan de 3-0 is dat de spits met zijn mindere been de bal van veraf goed mikte in de diagonale hoek. Rust


Na in de rust nog even kort een trainingsvorm te doen, werd er gefloten voor de tweede helft. De tweede helft verliep iets andere dan de eerste. Er werd niets weggeven, veel kansen gecreëerd en dominant gespeeld. Met lef van achteruit in gedribbeld om zodoende een middenvelder te zoeken en van daaruit kansen te creëren. De teller kwam nog een keer in beweging, door het goed doorschuiven van de centrale verdediger werd het met een droge knal 4-0.

Het verloop van de wedstrijd verliep voor AFC moeiteloos, alleen mocht er meer gescoord worden om jezelf uiteindelijk te belonen.
Dit kan weer meegenomen worden naar volgende week tegen Waterwijk O.13-1.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site