Nieuws - In 7 minuten wedstrijd gespeeld. - JO13-2

15 oktober 2017

Een heerlijke naarjaarsdag, mogen we Dios O13-1 ontvangen. Op sportpark “goedgenoeg”. Van af de F-jes komen wij dit team al tegen, en het is altijd een geduchte tegenstander. Onze mannen, beginnen aan onze “intimiderende warming up”, een goed begin is het halve werk. De lijnen zijn gezet, doelnetten gespannen, de focus is goed. Klaar om aan de wedstrijd te beginnen.

De trainer begint met een verrassende opstelling. AFC neemt de aftrap, en door een prachtige aanval, binnen twee minuten is de 1-0 gevallen. De tegenstander lijkt wat verrast. Dios mag de afrap nemen, maar het balbezit is van korte duur, AFC O13-2 is dominant, en heeft weer balbezit. Binnen 7 minuten is het dan ook 4-0. Dan breek er een fase aan dat AFC wat inzakt, dit is een logisch verschijnsel als de tegenstander niets te vertellen heeft. De trainer wisselt in een keer 5 man. In de twintigste minuut. Net voor de rust wordt het nog 5-0.

Rust, AFC  werkt nog even een training af terwijl Dios de kleedkamer opzoekt. Na 15 minuten komt de tegenstander met de mauwen opgestroopt uit de kleedkamer. Ze zijn vastberaden om er nog een wedstrijd van te maken, het inslaap gesuste AFC kreeg wat weerstand, maar dat is juist wat ze nodig hadden. De 6-0 valt na een prachtige aanval, gevolg door de 7-0. Binnen een minuut is er de 7-1, na een miscommunicatie van keeper en verdediger.

De ruimtes worden groter en de 8-1 valt, een aanval vanaf eigen helft, de spelers vinden elkaar blindelings. Het doelnet zal nog één keer bollen, door een ongelooflijke pegel! 9-1. De eindstand. Inmiddels staan de toppers al 4 punten los! Echt een topprestatie. 

Gerben

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site