Nieuws - asc Waterwijk - JO12-1

25 september 2021

Het was vanmorgen alweer vroeg dag. Om 08.15 uur verzamelen in Almere en om 09.00 uur spelen tegen de plaatselijke JO12-1 van asc Waterwijk.

Ondanks het vroege tijdstip begonnen de mannen scherp aan de wedstrijd. In het eerste kwart werd de tegenstander goed onder druk gezet en dat resulteerde ook in een welverdiende voorsprong van 1-0. AFC had in dit deel van de wedstrijd verschillende kansen om de voorsprong te vergroten, maar helaas wilde de bal er maar niet in gaan ….

Aan het begin van het tweede kwart begon AFC ook sterk, maar gedurende dit deel van de wedstrijd verslapte het team en werd de tegenstander sterker. Uit een ietwat onfortuinlijke situatie wist de tegenstander helaas de gelijkmaker op de borden te zetten. 

Het derde kwart ging gelijk op en beide teams kregen hierin de mogelijkheid om te scoren. Helaas was het geluk in dit deel van de wedstrijd aan de zijde van Waterwijk en scoorde zij de 2-1.

In het laatste kwart van de wedstrijd was het toch weer AFC die sterker werd en tot enthousiasme van de trainer werd de gelijkmaker toch nog gescoord. In een spannende wedstrijd die alle kanten op kon gaan werd het uiteindelijk 2-2.

Klik op de volgende link voor een samenvatting van onze wedstrijd.

Volgende week mogen wij gelukkig weer op een schappelijker tijdstip (10.15 uur) spelen tegen de JO12-1 van Hooglanderveen. Hopelijk kunnen wij de 3e plaats in de competitie dan verstevigen en misschien wel een plaatsje stijgen.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site