Nieuws - AFC JO12-1: richting kampioenschap - JO12-1

7 december 2016

We speelden tegen de koploper Sporting Almere. Eigenlijk zouden wij de koploper moeten zijn, maar we hadden drie wedstrijden minder gespeeld.

We begonnen de wedstrijd goed. Jammer genoeg hadden we geen wissels vanwege 4 geblesseerde spelers. We zetten hen goed onder druk en speelden de bal heel goed rond. Hierdoor hadden we veel kansen, maar zij scoorden in de laatste mınuut van de eerste helft met geluk.

In de rust stond het dus 0-1. Trainer Noël zei tijdens de bespreking dat we ons eigen spel moesten spelen. Dat deden we in de tweede helft en daardoor stond het 1-1 (mooie goal van Silvan).

We knokten steeds harder voor de overwinning. Op het eind maakte Thijs een prachtig doelpunt uit een vrije trap. Uit eindelijk wonnen wij met 2-1.

  

De meeste mensen coachten elkaar positief op het veld en we hielpen elkaar ook. Dit gaat elke week steeds beter en daardoor wonnen we onze laatste 5 wedstrijden in deze poule.

Eigenlijk moeten wij kampioen worden omdat we van de top 4 beste teams van onze poul hebben gewonnen, behalve ons. Hopelijk worden we kampioen in onze nieuwe poule.

We hebben het verdiend om naar de hoofdklasse te kunnen gaan door onze team spirit. En ik geloof dat het in onze nieuwe poule ook goed gaat en dat we eerste eindigen.

Arda

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site