Nieuws - AFC O12-1: koploper verslagen! - JO12-1

19 oktober 2016

Vandaag stond de wedstrijd tegen koploper Altius op het programma.
AFC begint goed, balletje overtikken, actie maken en op goal schieten maar nog geen goals, tenminste.....
Op een gegeven ogenblik krijgen we een corner die Zeb neemt, hij schiet hem op Arda die kopt hem door naar Silvan en die schiet hem op de lat, jammer. Altius creëert ook nog wat kansen maar zonder resultaat.
We krijgen nog een corner maar die wordt naast geschoten. Altius krijgt nog een goede kans maar Noah houdt ons op de been. Uiteindelijk scoort Altius maar gelukkig blijkt het buitenspel te zijn. Ruststand 0-0.

De tweede helft begint. Meteen gevaarlijk met een corner van Altius maar die wordt niet benut. 1 minuut later omspeelt de speler van Altius Noah maar Bing haalt de bal van de lijn!
Steijn pakt de bal van de tegenstander af en speelt hem naar Daniël die sprint langs zijn tegenstander en schiet op zijn tegenstander dan belandt de bal voor Silvans voeten en die schiet hem erin 1-0. We krijgen nog 2 corners maar zonder resultaat. Altius krijgt nog een kans maar die houdt Noah. Max scoort nog een goal maar die wordt afgekeurd omdat hij een overtreding maakte. Daniël pakt de bal af en speelt hem naar Keano die maakt een actie maar het lukt hem niet om hem voor te geven.
Verder gebeurt er niets bijzonders meer, totdat Altius een vrije trap op het middenveld tegen Kick aan schiet, waardoor de bal terugkaatst en voor de voeten van een speler van Altius maar die schiet hem naast. In de laatste minuten krijgt AFC een corner maar daaruit wordt niet gescoord. Ook krijgt AFC nog een kans die begint bij een prachtige actie van Keano die geeft voor op Sem, maar die schiet hem naast. Max schiet in de laatste minuut op de paal. Als laatst krijgt AFC nog een corner maar daar komt niks uit.

De scheidsrechter fluit voor het einde en met een 1-0 overwinning tegen het ongeslagen Altius stappen we het veld af. Een prima resultaat.

Thijs van Dolen
 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site