Nieuws - Niederrhein Trophy, een geweldig teambuilding event! - JO12-1

18 april 2022

Het afgelopen weekend heeft de JO12-1 deelgenomen aan de Niederrhein Trophy in Düsseldorf, een meerdaags internationaal toernooi dat georganiseerd werd door Euro-Sportring.

Met deelnemende teams uit Duitsland, België en Nederland heeft de JO12-1 een geweldig weekend gehad. Met aansprekende tegenstanders (o.a. Borussia Mönchengladbach en Eintracht Dortmund), werd voor het eerst ook gespeeld met de buitenspelregel en moest er worden ingegooid in plaats van in gedribbeld. 

Het team sliep tijdens het toernooi in de plaatselijke jeugdherberg, samen met de meegereisde volwassenen. Voor de meesten was het niet alleen hun eerste meerdaagse toernooi ervaring, maar waren zij ook voor het eerst langere tijd van huis en moesten de slaapkamers gedeeld worden. Mede ook dankzij het schitterende weer bleek dit een onvergetelijke ervaring. Zowel de spelers, maar ook de ouders onderling, zijn deze dagen naar elkaar toe gegroeid.

Helaas bleven de sportieve resultaten ietwat achter ten opzichte van  de verwachtingen, maar werd toch goed tegenstand geboden. In een aantal gevallen bleek een succesvolle counter van de tegenstander net voldoende om de uitslag te kantelen in het nadeel van de Amsterdammers.

Uitslagen van de gespeelde wedstrijden:
SVG Neuss Weissenburg – AFC   2-1 (0-1)
AFC - Borussia Mönchengladbach   1-3 (1-3)
Eintracht Dortmund – AFC   8-0 (1-0)
Büderich 02 – AFC   2-1 (2-0)
AFC – Zemst   10-1  (4-1)

Al met al heeft iedereen genoten van een zeer leuk, sportief en goed georganiseerd toernooi door Euro-Sportring en er wordt nu al over volgend jaar gesproken …. 

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site