Nieuws - JO10-2: Laat em niet SCHIET !! - JO10-2

22 februari 2018

Volendam JO10-2 tegen AFC JO10-2, 17 februari 2018. Uitslag 4-6

LAAT EM NIET SCHIET !! LAAT EM NIET SCHIET !!

Een bloedstollende pot voetbal op een koude zaterdagmorgen aan “de Dijk”. Michel aan het roer (toepasselijk in Volendam) en de mannen op volle oorlogssterkte: katachtige reddingen,  terriërs in de duels, bekeken spelvoortzettingen, gedreven op het middenveld, technisch sterk en inzicht, duelkracht, op de brommer op de flank, dynamisch over het hele veld, scorend vermogen en een neusje voor de goal. Deze kwalificaties gaan op voor de toppers maar het publiek was ook goed aanwezig en vooral Yossi zat er lekker in, het “laat em niet schiet!” schalde over de Volendammer velden. Misschien een leuke titel voor een nieuw deuntje van Jan Smit of Nick & Simon.

Dan de wedstrijd. Spannend. Het moet gezegd, Volendam speelde goed voetbal in het begin van de wedstrijd op het nog witte veld. Toch de 0-1. Corner Volendam, onderschept, goede uittrap van Noah naar Jayden, prima afronding. De 0-2 kregen we op een presenteerblaadje. Balletje van de keeper direct in de voeten van Keanu, goal. Daarna een gelijk opgaande strijd. 1-2 uit een corner, iedereen mist, doelpunt. Noah houdt ons in deze fase op de been. 1-3 door Keanu na een goede lichaamsactie van Bas en vervolgens een assist van Jayden. 2-3 (tevens ruststand) uit een counter van Volendam. Na rust de 3-3 en we moeten bekennen, goed voetbal van Volendam. Goed verdedigen en goede voortzettingen met Juan, Koen, Semi en Walt in hoofdrollen. En Rutger die overal op het veld te vinden is. 3-4 Eliav na een goede aanval. 3-5 na een goede individuele actie van Jayden en de 3-6 na een onderschepping Juan, loopactie Bas en assist op Eliav. En ondertussen die Volendammers maar proberen op die goal te schieten … Maar vaak weer een AFC voet die ertussen zat daartoe aangespoord door het “laat em niet schiet!!”.

Pfff, het laatste fluitsignaal. 3 punten in de pocket. De Volendammer coach sprak na afloop nog over 3 gestolen punten maar wij weten wel beter! Op naar Maarssen zaterdag voor de bekerstrijd om een plekkie bij de laatste 16.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site