Nieuws - Matig van onze kant: terecht verloren. - JO14-2

9 mei 2023

Na de vakantie weken waarin er op de dinsdag trainingen slechts 3 of 5 spelers aanwezig waren moesten we op zaterdag 6 mei ( nog steeds in de vakantie week dus: dank aan de KNVB....) uit inhalen tegen de nr. 3 Aalsmeer O14-1. 

Dan hoop je dat er een team is samen te stellen en daartoe hadden we gelukkig 4 spelers (uit lagere teams)  gekregen die graag wilden meedoen. Dank daarvoor en: ze deden het prima. Zowel keeper Dean ( 13-1) met een aantal zeer goede reddingen, als Aniss (Zon 14-1) en Jelte en Miro ( Zon O14-3) die heel goed veldspel lieten zien!

Onze tegenstander was duidelijk een maatje te groot met een heel goed spelend middenveld , georganiseerde achterhoede en een uitblinkende nr. 11. Desondanks kwamen wij na een kwartier op 0-1 voorsprong omdat Jan goed doorjaagde op hun keeper die de bal tegen hem opknalde en uit die kuts verdween de bal in het doel,

Maar Aalsmeer bleef de bovenliggende partij en scoorde vrij snel de 1-1 en de 2-1. 

Dexter kreeg nog de mogelijkheid op 2-2 maar dat lukte niet en Aalsmeer maakte nog voor rust 3-1.

Na rust deed AFC er een kwartier weliswaar alles aan om de wedstrijd te keren, maar er mislukte teveel: zwakke passing, te weinig combineren en teveel lopen met de bal. Ook vielen er  gaten in verdedigend opzicht en we kwamen konditioneel in de problemen...

Aalsmeer zette weer aan en de eindstand werd 6-1.

Wie deden het: Dean, Mimo, Tomer, Jelte ( Man-of-the-Match), Levi, Viggo, Pijke, Aniss, Senne, Santi, Jan ( 1 maal), Cedric, Semih, Miro, Dexter. Geblesseerd Denne als support. Nog 2 wedstrijden te gaan om revanche op onszelf te nemen!!

as. Zaterdag 13 mei uit bij AGB ( nr. 4) aanvang 12.30 uur. En de week erna thuis tegen nr. laatst Argon, aanvang 10.15 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site