Nieuws - Nieuwe kompetitie indeling, eerste wedstrijd.....spektakel! - JO14-2

28 januari 2023

Uit in Haarlem , hoofdklasse, tegen Geel-Wit O14-1: wat zal het worden?

Al snel werd duidelijk dat onze tegenstander een paar zwakke plekken had in de verediging en daar werd door AFC binnen een kwartier van geprofiteerd. Met name via Dexter die niet te stoppen was vandaag: 0-1 en 0-2. Daarna een goede passeeractie buitenom en , niet zelfzuchtig, mooi voorgelegd waar Semih kon binnentikken: 0-3. Even daarna kreeg Semih van de back van Geel Wit een bal in de voet geschoven en hij schoot de 0-4 fraai binnen.

Geel Wit kwam overigens ook regelmatig in de buurt van onze 16  maar daar werd goed verdedigd en ook Raffi redde een 1 op 1 situatie.

Daarna weer een assist via Dexter , waar de opgekomen Viggo wel raad mee wist: 0-5. Vlak voor rust dan toch de 1-5. Na het wachten op de limonade ( we bleven op het veld omdat het een beetje ver lopen was naar de kantine....) startten we weer met een goal: wie? jawel Dexter zijn 3e goal :1-6. 

Toen werd het een beetje slap bij ons en GeelWit zocht de aansluiting. Ze maakten de 2e en 3e goal binnen 5 minuten. Gelukkig greep AFC weer naar de versnelling en met een assists van Dexter naar Semih ( ook 3 goals) als eindstation stond er weer een ruime marge op het scorebord: 3-7. 

In de eindfase scoorde de doorgeschoven Henry: 3-8 en vlak voor tijd Senne de: 3-9. 

Misschien een beetje geflatteerde uitslag maar natuurlijk heerlijk om nu zelf veel te scoren en met 3 punten naar huis te gaan.

Wie deden het: Raffi, Denne, Henry ( 1 maal), Mimo, Viggo ( 1 maal), Santi, Senne ( 1 maal), Levi, Valentijn, Semih ( 3 maal), Mink, Pijke, Dexter ( 3 maal, Man-of-the-Match), Jan, Tomer, Hugo ( grensrechter). Ziek afwezig: Cedric.

Volgende week zaterdag 4 febr. thuis de 2e kompetitiewedstrijd tegen Hoofddorp O14-2, aanvang 13.15 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site