Nieuws - Genoten van onze laatste 3e divisie wedstrijd! - JO14-2

10 december 2022

Thuis tegen de nr. 3 FC Lisse speelde AFC een heel goede wedstrijd waarin veel te genieten was. Beide ploegen speelden aanvallend voetbal met in de eerste 15 minuten een antal kansen voor AFC en ook de 1-0 na een mooie aktie van Dexter , een uitstekende voorzet en de opkomende Senne die fraai scoorde. En het had eigenlijk ook 2-0 moeten worden maar dat lukte net niet. Mede doordat de scheidsrechter een goede aktie van Dexter, die zelf aan de bal met zijn schouder de tegenstander weghield en alleen op doel afging, terugfloot vanwege een "overtreding.....". Jammer natuurlijk. 

Fc Lisse , die vanwege blessure/ziekte gevallen met 4 invallers uit de O13 speelden , kwam terug naar 1-1 en dat was de ruststand.

Na de rust hetzelfde wedstrijdbeeld: 2 sportief spelende teams die met aantrekkelijk voetbal kansen kregen. Helaas voor ons werd het , na een fout achterin, 1-2.

Bij AFC vielen er ook 3 spelers met blessures uit, maar de wissels deden het goed. Er werd geknokt voor de bal, er werd gevarieerd gespeeld met goed combinatiespel en de 2-2 zat erin. Maar 10 minuten voor tijd was het weer FC Lisse die scoorden. Eindstand van deze van onze kant misschien wel de beste wedstrijd uit deze competitie dus 1-3. Komplimenten boys!! Na de winterstop hoop ik dat we, vanwege degradatie een klasse lager,  op deze manier doorgaan.

 Wie deden het: Hugo ( geblesseerd eraf), Raffi, Denne ( ziek eraf), Mimo, Pijke, Levi, Senne ( 1 maal; gedeeld Man-of-the-Match), Cedric ( geblesseerd eraf), Henri, Viggo, Santi, Mink, Semih, Dexter ( gedeeld Man-of-the-Match), Jan. Op de bank support van de geblesseerde Valentijn.

Dank ook aan onze grensrechter en de positieve support van ons publiek.

Komende dinsdag 13 dec. de laatste training en donderdag 15 dec. Kerstdiner.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site