Nieuws - Ook dat kan gebeuren..... - JO14-2

27 november 2022

Na de langdurende blessures van Tomer en Maas kregen we er de laatste 2 weken nog meer blessure gevallen bij. Weliswaar niet zo ernstig maar wel zo dat het op de training van donderdag al bleek dat 2 man  niet konden spelen. En toen kwamen er vrijdagavond nog 3 afmeldingen binnen ( koorts, griep) en hadden we nog maar 10 eigen spelers over aangevuld met 2 invallers van de zonO14 werd dat dus 12 man die het moesten gaan doen.

Thuis tegen de nr.4 Buitenveldert waar we al 2 keer tegen hadden gespeeld en verloren : kompetitie en beker . Dat werd dus een moeilijke opgave.

De eerste helft deed AFC het uitstekend, er werd geknokt, de linies werkten goed samen en bij vlagen goede aanvallen. Natuurlijk was Buitenveldert de betere ploeg maar de 2 goals die ze scoorden kregen ze iets te gemakkelijk. 

Na rust liep het binnen 8 minuten mis en stond het door slordig uitverdedigen veel te snel 0-4. Daarna nog een uitvaller bij ons met een blessure en toen was het zaak om de schade te beperken....met toch nog een paar snelle counters die voor ons echter geen goal opleverden.  Uiteindelijk werd het 0-7 . 

Hopelijk zijn de zieken en licht geblesseerden volgende week wel inzetbaar. Dinsdag 29 nov. is er GEEN training ( Ned. Elftal WK.), dus tot donderdag!

Wie deden het: Raffi, Denne, Pijke, Mimo ( Man-of-the-Match), Viggo, Aniss, Senne( geblesseerd uitgevallen), Henri, Levi, Santi, Dexter, Mink. Op de bank als supporter Valentijn(bless.) en Hugo(bless.).

Volgende wedstrijd uit in Gouda, bij Jodan Boys, aanvang wedstrijd 11.30 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site