Nieuws - We kunnen beter....toch? - JO14-2

21 november 2022

Uit bij nr. 2 van de ranglijst ARC O14-1 waar we thuis in de laatste minuut het gelijkspel verspeelden.

De eerste helft zette ARC vanaf het fluitsignaal druk op de bal over het hele veld en daar hadden we best wel problemen mee. AFC speelde niet heel goed maar we creeerden wel een paar goede mogelijkheden om te scoren. Dat lukte niet, mede doordat hun keeper een paar grote reddingen verrichtte. Ook onze keeper speelde behoorlijk goed maar kon na 15 minuten de 1-0 niet voorkomen. En vlak voor rust maakte de bij ARC uitblinkende middenvelder nog een heel mooi doelpunt: 2-0.

Helaas moesten er 2 belangrijke spelers bij ons met een blessure naar de bank en kwamen we niet echt scherp uit de pauze: binnen 2 minuten stond het 4-0, wedstrijd gespeeld .

Ook daarna kregen we geen vat meer op de wedstrijd en we mogen blij zijn dat het geen dubbele cijfers zijn geworden: eindstand 7-0. Ai, dat doet pijn.....

Koppen de goede kant op, pittig trainen, blessures verzorgen, om met zijn allen de laatste 3 wedstrijden toch te laten zien dat we meer kunnen!

Wie deden het: Hugo, Raffi, Viggo, Henri, Pijke, Semih, Senne, Cedric, Levi, Jan, Santi, Valentijn, Mink, Dexter, Tomer ( grensrechter). Geblesseerd op de bank Denne. 

as. Zaterdag thuis tegen middenmoter Buitenveldert O14-1, aanvang wedstrijd 10.15 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site