Nieuws - Bijna..... - JO14-2

14 november 2022

Thuis tegen UVV speelde AFC een prima wedstrijd die bijna de verdiende 3 punten opleverde. Maar het werd uiteindelijk 3-3 in de laatste fase van deze spannende wedstrijd. 

Het eerste kwartier was van onze kant nogal rommelig met weinig goede passing. Toch kwamen we, na wel een goed opgezette aanval, op 1-0 door de beheerst ingeschoten bal door Levi. Maar het werd al snel daarna 1-1 en zelfs 1-2 o.a. omdat we geen goede rugdekking gaven. Gelukkig ging het daarna beter en een fraaie vrije trap van Jan leverde de gelijkmaker op. En AFC zette toen door en vlak voor rust was het weer Jan die , na een pracht aktie plus voorzet van Dexter, de 3-2 erin kopte!

Na rust 25 minuten heel goed spel , maar we benutten de ontstane kansen helaas niet. En dan weet je wat er kan gebeuren: UVV ging in de laatste 10 minuten voor de gelijkmaker en die kwam er ook. Vlak voor tijd redde Raffi, die een goede wedstrijd keepte, nog bij een scrimmage situatie, het gelijkspel voor ons. 

Nu de diverse blessurepijntjes deze week wegwerken en dan op naar ARC ! 

Wie deden het: Raffi, Denne, Henri, Pijke, Viggo, Mimo, Senne, Santi, Cedric, Semih, Levi ( 1 maal), Valentijn, Dexter, Jan ( 2 maal, Man-of-the-Match), Hugo ( res. keeper), Mimo ( geblesseerd op de bank) , Tomer ( vlaggenist) en Maas ( langdurig geblesseerd).

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site