Nieuws - Een maatje te groot... - JO14-2

5 november 2022

Vandaag uit tegen kampioenskandidaat Sporting Martinus, die ons thuis een grote nederlaag toedienden. Maar we zijn in de loop van het seizoen beter gaan spelen en kunnen nu proberen het hen moelijk te maken. En zo ging het ook in de eerste helft.

Goed gegroepeerd voetbal met af en toe een snelle break-out was de opdracht, en dan kijken hoe het loopt. Na een kwartier kregen we onze eerste kans via Dexter maar de Martinus keeper redde fraai. Maar even later was het na weer zo'n snelle aanval Jan die de 0-1 binnenschoot! Dat was gezien het vele balbezit van de Martinianen wel een verrassing.

Martinus schoof nog een mannetje door en kwam, na onnodig balverlies van ons ( op hun helft ...!) , via 3 passes tot de verdiende 1-1, mede omdat de rugdekking bij ons niet goed was. Tot aan de rust hielden we echter toch stand. Maar in de rust gewaarschuwd voor de extra druk die zij zouden gaan zetten en dat wij dus compact op ons middenveld moesten spelen om dit op te vangen en steeds goede rugdekking moesten geven aan elkaar, om zo hun snelle en technische spelers op te vangen. 

Helaas werd het te vroeg 2-1 en hoewel wij ook nog 2 mogelijkheden hadden om de aansluitingstreffer te maken werd het een kwartier voor tijd verdiend 3-1. 

Martinus ging door met goed combinatievoetbal waarmee ze nog een handvol doelkansen creeerden. Wel was het vaak buitenspel ( minstens 1 doelpunt had afgekeurd moeten worden), maar het leverde hen uiteindelijk de 6-1 winst op. 

Wie deden het: Hugo ( goed gekeept), Denne ( Man-of-the-Match: op basis van inzet, duels, rugdekking geven), Henri, Pijke, Mimo, Viggo, Santi, Cedric, Senne, Valentijn, Levi, Semih, Mink, Jan ( 1 maal), Dexter, Raffi ( res. keeper). Geblesseerd op de bank Tomer voor de support.

Volgende week thuis tegen UVV, aanvang wedstrijd 12.00 uur, en dan moeten we knallen!!!

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site