Nieuws - Goed gespeelde bekerwedstrijd. - JO14-2

23 oktober 2022

Tegen Buitenveldert, zit ook bij ons in de kompetitie, heeft AFC met hulp van 5 invallers een goede wedstrijd gespeeld onder leiding van de uitstekende scheidsrechter. Weliswaar verloren met 0-3 maar we hebben zelf ook een aantal prima kansen gehad om er een gelijkspel van te maken. 

De eerste helft was gelijkwaardig en met name na de ongelukkige tegengoal was het AFC dat de gelijkmaker verdiende. Maar goed keeperswerk van de Buitenveldertdoelman verhinderde dat.

Na rust 20 minuten goed spel met 3 grote kansen op de aansluiting.  Toen weer zo'n ongelukkig moment waaruit de 0-2 viel en toen was het de laatste 10 minuten Buitenveldert dat op zoek ging naar meer. Gelukkig stond Hugo ook zijn mannetje in het doel en bleef het bij 0-3. 

Dank aan de invallers die onze 7 vakantiegangers en 2 geblesseerden vervingen en het prima deden! Hopelijk hebben we weer wat geleerd en gaan we dat in praktijk brengen in de tweede kompetitiehelft die volgende week begint.

Wie deden het: Hugo, Denne, Henri, Aniss, Valentijn ( Man-of-the-Match), Jan, Cedric, Senne, Kayne, Mink, Dexter, Adam, Nicolas, Bjorn, Raffi.

as. Zaterdag thuis tegen de nummer 4 van de ranglijst, Voorschoten . Aanvang wedstrijd 11.30 uur , veld 2.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site