Nieuws - Beste wedstrijd tot nu toe maar ook de meeste pech!! - JO14-2

8 oktober 2022

En die pech is niet alleen dat doelpunt tegen in de laatste 20 seconden, maar met name de polsbreuk bij Tomer en de knieblessure bij Maas. Voor beiden, die al een lange blessuretijd achter de rug hadden, hopelijk een spoedig verlopen herstel zodat ze weer de wei in kunnen.

De wedstrijd dan: koploper ARC, met slechts 5 tegendoelpunten na 5 wedstrijden, begon voortvarend aan de wedstrijd en AFC had het eerste kwartier veel moeite met hun aanvalsspel. Zij kregen 2 grote kansen maar 1 maal was keeper Raffi ze de baas en de andere schoten ze voor een leeg doel nasst.... Daarna begon AFC beter te spelen en werd het een geweldige wedstrijd tussen twee aanvallende ploegen. Helaas voor ons verspeelden we knullig de bal aan de rand 16 en werd het 0-1. Maar via een paar uitstekende aanvallen scoorden wij na een tikkietakkie aanval de verdiende 1-1 . En helaas werd er onterecht voor buitenspel gefloten toen Semih alleen op de keeper afging en ons op voorsprong had kunnen zetten.

Na rust had ARC hun opstelling wat gewijzigd en werden ze iets sterker , met name vanuit hun middenveld. En dat leverde ze ook de voorsprong op, na wederom niet goed opruimen van de bal door ons. Ook de 1-3 viel niet lang daarna. Maas verdraaide zijn net herstelde knie en moest met veel pijn naar de kant. Maar AFC rechtte de rug en kwam na  een prima combinatie aanval op 2-3 . En we gingen door!! ARC had het nu moeilijk met ons en met een fraaie vrije trap scoorden we de gelijkmaker: 3-3. Helaas ging het toen ongelukkig mis met Tomer die uitgleed , raar viel en hij wist het direct: gebroken pols.....pech , pech, pech.

De wedstrijd moest nog 10 minuten worden uitgespeeld en dat deden we met alle inzet. Helaas viel in de laatste secondes de schlemielige 4e tegentreffer. Heel jammer voor ons maar we hebben echt heel goed gespeeld en hadden een punt verdiend!

Wie deden het: Raffi, Hugo, Denne ( eruit met een blessure), Henri, Pijke, Levi, Maas ( eruit met knieblessure)Tomer (Gedeeld Man-of-the-Match) eruit met polsbreuk), Valentijn, Jan ( 1 maal), Santi ( gedeeld Man-of-the-Match), Senne, Viggo, Semih ( 1 maal), Cedric ( 1 maal), Kees , Mink, Mimo (blessure).

Volgende week uit naar UVV, aanvang wedstrijd 10.15 uur. De week erna thuis voor de beker tegen Buitenveldert.

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site