Nieuws - We maken stappen ! - JO14-2

4 oktober 2022

Uit bij Voorschoten werd het een leuke wedstrijd tussern twee aanvallende ploegen. De eerste helft was het onder leiding van de uitstekende scheidsrechter een aantrekkelijk duel waarbij beide ploegen een aantal kansen kregen. AFC scoorde uit een terechte penalty als eerste de 0-1: mooi ingeschoten door Semih.

Voorschoten kwam verdiend terug op 1-1 na een fraaie aanval. En helaas voor ons werd het vlak voor rust , na een missertje achterin, 2-1. Daarna had Cedric nog de 2-2 op zijn schoen, maar de bal ging langs de verkeerde kant van de paal.

Na rust hetzelfde beeld in deze sportieve wedstrijd en AFC was dicht bij de 2-2 maar hun keeper deed het heel goed. En dat kan ook gezegd worden van onze beide doelmannen!

Voorschoten wilde natuurlijk die 3e maken en dat lukte hen ook na een kwartier via een snelle break-out waarop onze laatste linie niet goed reageerde. Maar AFC gaf vergeleken met vorige week nu niet op, werkte hard voor elkaar  en speelde als team voor de aansluitingstreffer. Voorschoten pareerde dat goed en wist de beslissende 4e te maken . Uiteindelijk werd het 5-1 maar AFC heeft aan het gelijkspel geroken.... 

Wie deden het: Raffi, Hugo, Maas ( eerste minuten weer na een lange blessure), Denne, Mimo, Pijke, Santi, Jan, Tomer, Senne, Cedric, Semih ( 1 maal; Man-of-the-Match), Levi, Viggo. Afwezig: Henri, Mink ( ziek), Valentijn. Volgende wedstrijd thuis tegen de ongeslagen koploper ARC O14-1, aanvang 12.30 uur.

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site