Nieuws - EEN helft is niet genoeg..... - JO14-2

24 september 2022

Voor rust speelde AFC , net als vorige week, een goede wedstrijd tegen het op alle fronten sterke Sporting Martinus. Na een kwartier kwamen we , na een snelle uitstekende counter,  met een mooi doelpunt zelfs op 1-0.  De Martinianen kwamen terug op 1-1 en dat leek de ruststand te worden. De overigens streng maar goed fluitende scheidsrechter gaf echter vlak voor rust  een penalty cadeau aan Sporting,  en dat werd 1-2.

In de 2e helft zette Sporting Martinus vanaf het begin meer druk op de bal en wij kregen het daardoor moeilijk. Na 10 minuten viel de 1-3 en te snel daarna ook nog de 1-4. En toen ging er bij ons van alles mis. Wel nog een grote kans op een tegendoelpunt na een mooie aanval via Senne, maar die werd helaas gemist.

De Martinianen gingen daarna gewoon op tempo door en kregen ook  nog eens opnieuw een makkelijk gegeven penalty. En ze scoorden er toen nog maar een paar terwijl bij ons de blessures en pijntjes toenamen..... Eindstand: 1-10 , de 2e helft dus 0-8.... en dat geeft te denken.

We zijn op weg naar beter voetbal en een betere organisatie in het veld, maar moeten ons blijven ontwikkelen, met name in verdedigend opzicht en het omschakelen na balverlies!

Wie deden het: Hugo, Raffi, Mimo (bless.), Henri, Pijke, Semih, Jan, Tomer ( bless.), Cedric ( Man-of-the-Match), Valentijn, Senne ( bless.), Viggo ( 1 maal; bless.), Santi. OP de bank Maas ( geblesseerd). Afwezig: Denne, Levi ( ziek). Volgende week uit naar Voorschoten, aanvang wedstrijd 10.30 uur, kleedkamer 09.45 uur (ongeveer 45 minuten rijden).

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site