Nieuws - Kompliment!! - JO14-2

17 september 2022

De eerste helft was het genieten van de strijdlust en organisatie bij AFC. Het eerste kwartier was het even aftasten hoe deze sterke tegenstander ging spelen. Maar daarna kwam AFC steeds beter in hun spel. We kregen ook een paar aardige kansen, maar het bleef bij 0-0.

Na de rust in de eerste 10 minuten hetzelfde beeld, hoewel Buitenveldert wel meer druk ging zetten. Toch, na een goede aanval van ons brakJan  door in hun 16 meter en werd onderuitgehaald ,maar de scheidsrechter had al voor de eerste overtreding vlak ervoor gefloten, anders hadden we een penalty gehad. Nu ging de vrije trap over het doel.

Jammergenoeg viel vlak daarna de 1-0 uit een niet weggewerkte corner. Daarna probeerden wij natuurlijk voor de gelijkmaker te gaan maar hun achterhoede hield ons in bedwang en even later werd het 2-0 en daarmee was het voor ons over. Zij kregen nog een paar keer de kans om te scoren maar het bleef bij de 2-0.

Wie deden het: Raffi, Hugo ( gebless. op de bank), Santi ( gebless. op de bank), Mimo, Pijke, Henri ( Man-of-the-Match), Semih, Jan, Tomer, Valentijn, Levi, Denne Dean, Mink, Viggo, Senne, Cedric(op de bank). Met dank aan de supporters langs de lijn! En op naar volgende week, thuis tegen Sporting Martinus O14-1 ( speelden 1-1 tegen B'veldert en 2-2 in een oefenwedstrijd tegen AFC O14-1.....).

 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site