Nieuws - Wedstrijdverslag 23 januari 20211 - JO12-5

29 januari 2021

Ingeklemd tussen de A10 en twee hekken, de handen warmend aan " to go cups " met cappuccino,  waren mama's, pappa’s en een opa op deze kille ochtend op komen dagen om naar de "klassieker" tussen JO12-5 en JO12-4 te kijken.

Net zoals op 12 december dus wederom een wedstrijd tegen JO12-4; deze keer echter zonder Milan en de niet helemaal fitte Maxwell.Hadden de creatieve  coaches Heleen en Peter een nieuw "masterplan" bedacht om nog beter dan voor de winterstop voor de dag te komen? Het leek er wel op, want we gingen nu met twee spitsen, Gustav en Bjorn, iets brutaler van start, waardoor er aan beide kanten talrijke kansen ontstonden, maar het bleef desondanks lang 0-0. 
Ook nu wist Hugo weer tal van gevaarlijke schoten bekwaam onschadelijk te maken en bestookten onze spitsen het doel van de tegenstander met snelle counters. Uit zo'n counter legde Bjorn vanaf rechts de bal knap breed naar de op links snel opgekomen Stan, die zuiver en strak de 1-0 scoorde. De druk op onze achterhoede werd nu wel groter, maar door de  fantastisch verdedigende inzet van Boele, Maurits, Mateo en Max duurde het toch lang, voordat JO12-4 de gelijkmaker scoorden en daarna uitliepen naar 3-1.
In het 3e kwart bracht Henri met een van zijn fameuze afstandsschoten de spanning terug tot 3-2, maar ondanks, dat wij ook nog wat kansjes kregen, liep de score nog wat op in het voordeel van JO12-4.
Al met al was het een leuke en nuttige oefenwedstrijd op deze koude zaterdagochtend.

Gezien door een AFC-veteraan, tevens opa

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site