Nieuws - Modderige overwinning - Vrouwen 1

9 december 2019

Zondag 8 december

Vandaag mochten we aantreden tegen V.V. De Meern. Vanwege de drukke bezetting van de velden speelden we deze keer op het hoofdveld, op echt gras dat door de regen van de afgelopen tijd wel een beetje drassig was wat het lastiger maakte op de been te blijven en de bal juist te spelen.

We begonnen met veel zin aan de wedstrijd en na een paar minuten kwam er een supervoorzet van Robina waarop Estella door kon breken en de bal binnen kon intikken. Het begin was dus voortvarend met scherp en snel spel waarbij vele kansen werden gecreëerd. Na ongeveer een half uur spelen maakte de tegenstander met een beetje mazzel een tegengoal. Een kans die eigenlijk geen kans was, viel over de keeper het doel binnen.

We hebben de rest van de eerste helft gas gegeven, maar de tegenstander had dat ook in de gaten en zakte terug op eigen helft om het ons moeilijk te maken.

Steve gaf ons in de rust het advies om er nog minstens een in te schieten en niks meer weg te geven. Vol goede moed startten we en door telkens voorin druk te zetten maakte een verdediger van De Meern hands met een penalty tot gevolg. De penalty werd goed ingeschoten, maar helaas zat de lat net iets te laag. De terugstuitende bal werd door de alerte Hind in tweede instantie ingekopt, maar de keeper zat ook niet te slapen en kon de bal uit de lucht plukken.

Het spel werd overwegend door ons gemaakt en we creëerden nog een aantal kansen. Na een scherp passje van Juliette zag Nikia een gaatje en legde de bal netjes in het hoekje, onbereikbaar voor de keeper.

We hebben de wedstrijd verder uitgespeeld en geen echte kansen meer weggegeven. Deze wedstrijd was door het zware veld een goede test voor onze conditie, maar we hebben toch kans gezien de opdracht van Steve uit te voeren en de drie punten in de tas kunnen stoppen! 

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site