Nieuws - Nek aan nek race - Vrouwen 1

2 december 2019

Zondag 1 december 15:30, bijna tegen het vriespunt en op veld zeven speelt AFC Vrouwen 1 tegen Hoogland Vrouwen 2, de nummer twee tegen de nummer vier. Het zou een spannende wedstrijd worden en dat werd het zeker. Hoogland kan namelijk met winst nog maar 1 punt verwijdert zijn van de tweede plaats en AFC moet winnen om niet te ver achter te raken op de nummer één.

De aftrap. AFC begint sterk aan de bal en mist een paar grote kansen die er eigenlijk in moesten zitten. Hoogland heeft helaas een goeie keeper op doel staan en het lukt ons niet om de bal in het doel te krijgen. Halverwege de wedstrijd komen we dan ook onterecht op 0-1 achterstand als Hoogland de bal er knap in weet te werken. AFC is op zoek naar de gelijkmaker, maar het wil helaas niet baten.
Na rust weet Nikia vrij snel de gelijkmaker te maken, het staat nu dus 1-1, maar AFC is nog steeds beter. Grote kansen worden wederom gemist. De spanning is om te snijden en beide partijen geven zeker niet op. Iedereen is gefocust en fel wat zorgt voor de nodige overtredingen en akkefietjes. Helaas komt Hoogland weer op voorsprong en moet AFC weer op zoek naar de gelijkmaker. Gelukkig weet Juliette de bal in het doel te krijgen en staat het weer gelijk, 2-2. AFC weet echter niet op voorsprong te komen en komt na een doorbraak van Hoogland wederom op achterstand. AFC gaat echter gefocust door en blijft vechten en op zoek gaan naar de gelijkmaker. Deze weet Estella dan ook vlak voor het fluitsignaal te maken. Na een geweldige actie waarbij ze vier man voorbij gaat, kan ze de bal nog net in het doel prikken. De eindstand is dan ook 3-3 na een spannende wedstrijd waarbij beide teams er vol voor zijn gegaan.’

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site