Nieuws - Man of the match -

3 oktober 2022

Tja, daar stonden ze dan, in de keurige nieuwe witte shirts met de rode baan: een stuk of achttien 45+veteranen! Alleen PJoost kon niet meteen de ingang vinden en wandelde rustig naar de dug out terwijl hij óp het veld werd verwacht (in plaats van ernaast).
Een paar spelers hadden aangegeven dat ze een hele wedstrijd wilden spelen, reden genoeg voor Opsteller Ton om ze een plaats op de bank in het vooruitzicht te stellen: Er is er tenslotte maar één die opstelt!
AMVJ combineerde vanaf het begin vlot en makkelijk door onze verdediging heen, met een beweeglijke en handige spits. Toch was het AFC dat scoorde: Een AFC-speler gaf de bal aan Amit, die even dribbelde en toen met een laag afstandschot de keeper verraste. Tegen de verhouding in, en Ugur wist die dan ook te herstellen (1-1). De 1-2 viel na een wanhopige poging van Twan om twee man af te stoppen, waarna DJoost zijn enige positieve bijdrage leverde door een vrije trap van een meter of twintig in het doel te kogelen (2-2).
AMVJ bleef sterker, ook verbaal, terwijl DJoost even ging afkoelen en iedereen steeds achter zijn man aanliep zonder de bal te veroveren. En door elke keer buitenspel op te heffen door achter laatste man Dick te verdedigen, kwam er ruimte en werd het ook nog 2-3.

In de rust werden de zaken opnieuw op scherp gezet, en de bank werd opnieuw ingedeeld.
Dat leverde een voortdurend veldoverwicht op, waarbij Eddy een hoekschop van Mario schitterend inkopte. 3-3 en er leek meer mogelijk!
Nadat Menno een uitgelezen kans verprutst had, bleef Amit sleuren en bood een van onze spelers een vrije schietkans die deze keer wel benut werd.
Opnieuw wist AMVJ gelijk te komen, na zwak verdedigen. Ze hadden een nieuwe spits ingebracht, die wel handig, maar minder beweeglijk was en dus eigenlijk een Henk als tegenstander had moeten hebben. Maar ja.
Hij wist toch Twan van dichtbij te passeren.
Vijf minuten voor tijd nam die ene speler een hoekschop die voor de voeten viel van Amit, die geen moeite had om hard raak te schieten.
In een paar spannende minuten, wisten de AFC-ers het hoofd koel te houden en stapten met een mooie overwinning van het veld af. Op basis van het spel in de tweede helft was dat een beetje verdiend te noemen.
Gelukkig is er nog voldoende ruimte voor verbetering.

Laatste Nieuws

    Er zijn nog geen verslagen geplaatst...

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site