Nieuws - THEO: VENI VIDI FOETSIE -

18 december 2019

Gezien de uitslag van 8 december‎ vorig jaar ( zie voor het wedstrijdverslag van toen onderstaande link)  lag het enigszins voor de hand, dat het afgelopen zaterdag weer een monsterzege zou worden voor Parkstad, want AFC, nog wat brak en duf na het geslaagde kerstdiner in Het Amsterdamse Proeflokaal, moest ook nog eens op het ongewoon vroege tijdstip van 12.00 u in nat en stormachtige weer aantreden aan de uiterste stadsgrens met Halfweg.

Theo kwam, zag en verdween meteen weer (veni vidi foetsie), maar ondanks dit gemis begon AFC sterk aan de wedstrijd en binnen 25 minuten stond het onder leiding van een uiterst gedreven Twan 0-3‎. Daarop kreeg Parkstad een mogelijkheid  via een penalty, maar Dick tikte de bal in een stijlvolle duik naast het doel. Een middenvelder van Parkstad werd in een botsing met Hein op zijn bovenlip en neus geraakt en verruilde bloedend, dizzy en waggelend het veld voor een plek in de keuken en bar. De tweede helft gingen we helemaal los en bouwden de voorsprong uit tot uiteindelijk 3-13 ( dus werd het niet de gevreesde 31-3) .

Er werd gescoord door Twan 4x, Peter 2x, Hans 2x, Ward 1x ( met een gave kopbal, tevens het mooiste doelpunt van de middag ), Joost2 1x, Lawrence 1x, Daniello 1x en Ton 1x.  Meeste assists Peter 4 en Twan 3, etc. etc.‎ Met Sjoerd als verdediger en Maurice als middenvelder stond er de laatste 25 minuten zelfs voor zo'n 145 jaar aan ervaring aan de linkerflank en dus ging de bal letterlijk en figuurlijk rustig van rood naar rood met op tijd passes naar de voorhoede.

Gezien het vroege tijdstip werd er na de wedstrijd van een uitgebreide en smakelijke warme lunch uit de veelzijdige Surinaamse keuken van Parkstad genoten, maar helaas was Theo toen nog steeds foetsie.

Allen heel‎ fijne feestdagen toegewenst!

MK

Laatste Nieuws

    Er zijn nog geen verslagen geplaatst...

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site