Nieuws - Thuis tegen De Volewijckers -

5 december 2019

Gezinsuitje Menno.

 Wegens tijdgebrek deze week dus geen verslag‎.
En dat komt goed uit, want door de talrijke fouten in de AFC verdediging en het defensieve deel van de middenlinie is er niet echt veel om over naar huis te schrijven, behalve dan, dat onze goed counterende klassieke tegenstander uit Noord makkelijk uitliep naar een ruststand van 0-2.
Wel nog eventueel het vermelden waard, dat meteen na rust Peter zich energiek door de stugge verdediging worstelde, uiteindelijk naar zijn linkerbeen kapte en bekwaam tegendraads de hoopvolle 1-2 scoorde, maar, helaas, de spits van De Volewijckers kort daarna handig gebruik maakte van wederom een collectieve verdedigingsfout en, alhoewel Dick de bal nog in een uiterste poging toucheerde, dit 1-3 betekende.
En, dat Lawrence na een lange solo scoorde, mede, omdat Twan en Peter slim ‎de weg voor hem vrijmaakten en, dat, gelukkig voor Menno zijn gezinsuitje ( vrouw en beide zoons op de tribune!!! ) toch nog een succes werd, omdat hij  snoeihard de 3-3 binnen schoot en daardoor ons uitzicht op meer weer levendig hield en zijn geloofwaardigheid thuis weer iets in aanzien groeide, maar ook nu weer ons sprankje hoop wreed werd verstoord door de spits van de tegenstander, die goed anticipeerde op een lange (voor Ward te hoge) bal en zijn 4e !!!! doelpunt aantekende, daarmee de einduitslag op 3-4 bepalend.
En, dat Anthon thuis al zonder krukken aan zijn comeback werkt, gelegenheidsarbiter Boudewijn respect afdwong door uitstekend te fluiten, Ugur met blessure aan hamstring voortijdig het veld verliet, Jos weer wat minuten pakte,Twan niet al teveel last meer van zijn kleine teen ondervond, gezien zijn goede teamspel en Menno in de veronderstelling leeft, dat het doelpunt van Peter een assist van hem was.
Tja, zo'n gezinsuitje moet je ook niet verstoren.

Moshek

 

Laatste Nieuws

    Er zijn nog geen verslagen geplaatst...

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site