Nieuws - RCZ-AFC 45+1 -

26 november 2019

Met een bijna voltallige selectie, aangevuld met een vrijdagavond ‘ster’ vertrokken wij met een goed gevoel maar vooral ook vol goede moed naar de Zaanstreek.

Met een lichte zoete cacao geur in de lucht stonden we na een kwartier reeds tegen een achterstand aan te kijken.

Ons jonge edoch geroutineerde centrale duo had geen enkele moeite met de 2 centrale spitsen van RCZ en zij konden naar hun bescheiden mening gemakkelijk best nog wat meer ruimtedekking geven Dit in combinatie met de perfecte rugdekking kon dit toch geen problemen opleveren, toch?

De 3-0 achterstand en dat DoD slechts 4 à 5 keer een van deze twee RCH spelers èèn op èèn op hem af zien komen waren slechts details want verder klopte alles achterin helemaal.

Toen gebeurde het: Boudewijn dook plotseling door in de spits en lobte ,à la Bergkamp ,de bal heel handig over de keeper van RCH, 3-1 !

Daar zette wij echter weer een perfect gegeven terugspeelbal door het midden tegenover, DoD weer èèn op èèn, en met een 4-1 achterstand gingen wij aan de lauwe thee.

In de rust hoefde er eigenlijk niets veranderd of omgezet te worden want het zat achterin potdicht en dat het bij het laatste fluit signaal slechts 6-1 stond was voor (bijna) iedereen echt een raadsel.

De lekkere, maar vooral goedkope, hapjes en drankjes lieten wij ons welgevallen en de focus stond al snel weer gericht op de volgende wedstrijd tegen het ,voor ons, altijd lastige Volewijckers.

 

 P.s. Wel raar dat Maurice en Marcel wel RCZ sponsoren maar AFC niet.

 

 

 

 

Laatste Nieuws

    Er zijn nog geen verslagen geplaatst...

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site