Nieuws - VAR - momentje De Meteoor 45+1 -

20 november 2019

AFC of beter gezegd Twan begon tegen een goede tegenstander zeer alert aan de wedstrijd, want voor rust trof hij maar liefst 3x na stijlvolle sprintacties het net. De hattrick werd slechts onderbroken door een een corner van linkspoot Menno, die door Joost 2 werd ingekopt. Scoreverloop voor rust: Twan 1-0, 1-1, Twan 2-0, 2-2, Joost 2 kopbal 3-2, Twan 4-2. Peter beperkte zich deze keer tot een paar nuttige assists op Twan, hiermede zijn kansen om topscorer 2019-2020 te worden wel heel minimaal makend.

Tijdens de thee werd het duidelijk, dat Twan niet verder kon, omdat zijn kleine teen was geraakt door een meteoriet, terwijl het andere deel van het aanvallende koningskoppel, Peter, naar een verjaardagspartijtje in het nabijgelegen Groningen moest. We zagen het doemscenario al voor ons en hielden ons hart vast voor het verloop van de 2e helft zonder echte scorende spitsen. Maar dan neemt Hans (eindelijk eens) zijn verantwoordelijkheid en krult na 10 minuten op schitterende wijze en op fraai aangeven van Ton met veel gevoel vanaf links met binnenkant rechtervoet de bal in het net. Omdat de goed keepende doelman van de Meteoor de bal nog aantikte, rees meteen de vraag op wiens naam het doelpunt zou komen. De VAR en de bekwaam fluitende Anthon konden het moment echter niet goed terugzien vanwege een uitgevallen lichtmast, zodat Hans alle complimenten in ontvangst kon nemen.‎
De Meteoor kwam nog wel terug tot 5-3, maar omdat Dick, zoals meestal, solide keepte, Mario fanatiek bleef storen, de ingevallen Sjoerd en Jos de rust behielden en Hans niet meer tot scoren kwam, was dat tevens de eindstand.

Moshek

Laatste Nieuws

    Er zijn nog geen verslagen geplaatst...

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site