Nieuws - Maaaaarten !!!! -

24 oktober 2019

Zaterdag 19/10 AFC thuis tegen OSV

Lekker weer, achterste veld en wederom de nieuwe plastic ballen, dus alle ingrediënten waren aanwezig voor een mooie voetbal middag.
Al snel nam AFC het initiatief, speelden de bal lekker rond en voor we het mistten viel het eerste doelpunt door Peter, een strak schot in de hoek met zijn chocolade been.

En Maarten?
Voordat OSV het ook maar in de gaten had stond er 3-0 op het scorebord en gingen we met een lekker gevoel de rust in.
En toen gebeurde het: Hans Poort kwam getergd het veld in, slalomde om zijn tegenspelers heen en sleurde van voren naar achteren. Wij beseften helaas toen nog niet dat hij aan zijn beste wedstrijd aller tijden bezig was

En Maarten?
Hans liet zich er niet door intimideren en zette zijn goede spel door in de vorm van een assist en zelfs een hèèl mooi doelpunt en plots stond het zelfs 5-0 !
Maar zoals op elk niveau krijgt iedereen dan het gevoel dat we dan maar met z’n allen naar voren moeten want er kan toch nog wel een doelpuntje meer bij?
Dit werd echter meedogenloos door OSV afgestraft.
Een vrije trap werd zo hard ingeschoten dat Dick op Doel deze alleen maar heeft gehoord. 

 En Maarten?
Er volgde kort hierna nog een een ouderwetse frommel goal en de eindstand 5-2 was een feit.De, zoals altijd , ‘strak’ leidende scheidsrechter Marcel vond het wel genoeg geweest en floot gedecideerd af.

 En Maarten?
Die moet je gewoon Maaaarten !!! laten roepen en dan allemaal even snel de andere kant op kijken.

Laatste Nieuws

    Er zijn nog geen verslagen geplaatst...

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site