Nieuws - Vanaf de zijkant -

24 oktober 2019

Terwijl een opgewekt zonnetje Goed Genoeg beschijnt, vallen er steeds meer 45+veteranen de kleedkamer binnen. Gelukkig heeft Opsteller Ton vooraf bepaald wie lekker mag gaan zitten, dus in de overvolle dugout is het al snel gezellig.

Ach, je ziet heel wat, vanaf de kant: Peter, die al vaker meespeelde dan toen hij nog vast in het team zat, Henk die in de eerste vijf minuten al meer balcontacten heeft dan het hele vorige seizoen en natuurlijk Ugur, die als Ward even hinkt meteen in het veld staat.
Maar ook verder is het genieten: AFC trekt meteen ten aanval en weet de eerste helft uit 35 kansen drie keer te scoren: Peter natuurlijk, Joost II met een subtiele teenbeweging en tenslotte toch ook nog Twan die de klassieke keeper (gezet in zwart) en de rest van de verdediging daarna met een bekeken schuiver passeerde.
Liep alles dan goed ? Nee, zeker niet. Zo wist Joost II niet dat hij de linkshalf was, werd er teveel de bal meteen diep gespeeld en miste Henk een kans voor open doel “omdat het toch buitenspel was”. Jaja.

Na de rust leek er gewoon verder gewerkt te worden aan het doelsaldo, en schoot een getergde Hans Poort de bal tegen de touwen (of hij gaf een voorzet) en gaf Twan de bal zo strak voor dat Jeroen hem echt niet meer missen kon.

Met iets teveel optimisme werd er vervolgens gewisseld en tja, het moet gezegd, niet elke wissel was een versterking. OSV kwam opzetten, door een enkele speler ook met hard spel dat echt niet getolereerd zou moeten worden in onze competitie, en wist nog twee keer te scoren. 
Het is misschien handig om bij het opstellen van het muurtje ook daadwerkelijk het muurtje op te stellen, en niet met de scheidsrechter in discussie. Zo werd DickOpDoel toch nog verslagen, terwijl hij eigenlijk weinig te doen had.

Ach ja , jongens zijn het, jongens bljven het. Maar het is jammer dat zo de overwinning minder zoet was. De glans was er een beetje

..

Laatste Nieuws

    Er zijn nog geen verslagen geplaatst...

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site