Nieuws - 45+ vs Vlug en Vaardig 36+ -

8 oktober 2019

Zaterdag was het dan eindelijk zo ver, de competitie voor 45+ kon beginnen.
Dit keer geen feestjes, late afzeggingen en gelukkig wat minder blessures.
Echter met een zieke Hans Poort- Joost met 1 rugklachten- Joost 2 na een kwartier uitgevallen- Daniello met een heuse huidkleurige knieband- Anthon in de revisie,Menno in Gent  en Maurice nog niet helemaal fit, waren we nog niet ècht op oorlog sterkte. 
Ondanks het mooie weer, goed veld  was het best lastig voetballen met een bal met een soort van gat er in en nog lastiger met de plastic strandbal die we van het bestuur hebben gekregen.

De eerste helft ging het redelijk gelijk op en halverwege kwam Peter, die ons nu al blijkt te missen, ons gelukkig versterken.
Zou het wellicht in de naam Peter(s) zitten of was het een soort van pingel wedstrijd tussen beiden ?
De 2e helft was AFC duidelijk beter maar door onoplettendheid van de verdediging kon de spits alleen op Dick op Doel af en scoorde beheerst. De 1-1 liet niet snel op zich wachten, Hans Poort gaf een strakke voorzet die hèèl strak werd ingekopt door Joost 2.
Spijtig genoeg moest de, tot dan toe uitstekende scheids Henk, een discutabele beslissing nemen en dat was de bal op de stip en de 1-2 was een feit.
Even later wist Dick op Doel een schot op doel, toch nog feilloos in zijn eigen doel te volleren en de eindstand van 1-3 werd bereikt.
Helaas vergat Peter , ondanks de vele aanwijzingen, toch nog een paar keer zijn lichaam òver de bal te houden en schoot derhalve steeds weer op de lat.
Maar was er dan helemaal geen hoogtepunt deze middag voor ons team 
Jazeker! Maurice maakte zijn rentree op de Nederlandse velden, dit was voor ons de grootste overwinning tot nu toe.
En waar was Marcel onze coach-scheids - boekhouder ....... in ieder geval niet op de foto !

 

Laatste Nieuws

    Er zijn nog geen verslagen geplaatst...

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site