Nieuws - NN? -

29 mei 2019

Aan het eind van weer een seizoen moet je je zegeningen tellen, dit keer op het warme kunstgras van de Zaanse Christenen. De Bond tegen het Vloeken werd vanmiddag niet vertegenwoordigd door de scheidsrechter, maar ondanks dat hij in de eerste helft ZCFC op voorsprong hielp door twee (makkelijk) gegeven strafschoppen was daar ook weinig aanleiding toe. De tegenstander was beter, of we stonden verkeerd, of de verkeerde mensen zaten op de bank, of het was te warm, of Tarmo was er niet, of Ugur, of Hans Poort was te zenuwachtig in zijn afscheidswedstrijd of toch niet zijn afscheidswedstrijd, of het was omdat Jos kwam kijken, of de druk van Maurice op de bank werd te groot - maar aan alle kanten werd het middenveld overlopen.

Na de rust ging het even beter toen DickOpDeBank wisselde en Quirin eerst van veraf bijna en daarna helemaal raak schoot. De 2-1 betekende een offensief en overwicht voor AFC, maar toen toch de 3-1 viel was het gedaan met het verweer. Nieuwe veteraan Mario werd ingebracht, evenals de oude(re) veteranen Sjoerd en Maurice, ZCFC scoorde nog één keer wel en een paar keer op hilarische manier niet, maar dat was het dan wel.
Een seizoen met een teleurstellende 9deplek, waar er -gezien de overwinningen op de koplopers- best meer in gezeten had kunnen hebben. Maar ja, dan is de een er niet, dan de ander niet en dan weer is er een geblesseerd of  moet verhuizen, winkelen, zijn vrouw of de hond uitlaten, op businesstrip of gewoon op vakantie, en natuurlijk gaan bij een enkeling de jaren ook meetellen. Maar eerst is er de BBQ bij DickInDeTuin, met de prijzen, de medailles, de bekers en uiteraard de benoeming van de Speler van het Jaar, waarvan de naam nog onbekend is.

En gelukkig komt er altijd nieuwe aanwas, waardoor we opnieuw met groot optimisme naar het volgende seizoen kunnen uitkijken.
Nieuw sportcomplex, nieuwe douches, nieuwe spelers, ach, weer een nieuw seizoen, je dromen neemt niemand je

AF

Laatste Nieuws

    Er zijn nog geen verslagen geplaatst...

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site