Nieuws - Twan -

30 september 2018

 

T-T-T-T-T-T-T -t-T.

Dat is eigenlijk het verhaal van deze wedstrijd, die al snel geen wedstrijd meer was. Twan, die al maanden naar deze (zijn) eerste wedstrijd had toegeleefd, scoorde met de snelheid van een mitrailleur. Eerst snoepte hij de bal van een verdediger af (1-0), vervolgens bood hij Tarmo een niet te missen kans (2-0), om uit een afgewaaide voorzet van Raymond (ook al terug op het veld) de 3-0 in een keer in de kruising te poeieren. Een doelpunt waarop Theo het patent altijd leek te hebben en ja hoor, vanaf de zestien volleyde Theo uit een afgeslagen corner de bal beheerst in de bovenhoek. (4-0). Stelde Aalsmeer daar dan niks tegenover ? Het aangeslagen team ( ook al door het bericht over een ernstig zieke ploeggenoot ) kwam wel tot een enkele kans, maar dat was vooral te danken aan het weinig gestructureerde verdedigen van de drie D’s, Dolen, Daniel en Dugur, die gelukkig door de Dubbel D (DickOpDoel) werden gered.

Na rust was het nog sterker eenrichtingsverkeer. De verdediging stond bijna altijd goed. het middenveld stuurde Twan diep (drie keer raak), ondanks de bezwaren van Joost die alle ballen eigenlijk terug wilde hebben. Als wraak stuurde hij Maurice bij diens eerste aktie meteen de diepte in. Tja, waar is Hans Poort als je hem nodig hebt. Aalsmeer scoorde tussendoor (t) een tegendoelpunt toen hun spits ongehinderd kon inkoppen. Zou het nog spannend worden ? We herinneren ons maar al te goed de 4-0 voorsprong die werd weggegeven.
Maar gelukkig hebben we Twan die vanmiddag onstuitbaar was.
Had hij nou een hattrick gescoord ? Nee, helaas. Een hattrick is: drie doelpunten op rij, in één helft, zonder dat een medespeler of tegenstander tussendoor scoort.
Die onvervalste  hattrick hebben we van Twan dus nog tegoed, dit seizoen. Wanneer dat gaat gebeuren ? De tegenstanders wachten angstig

AF

Maar de beste man van het veld was, zoals zo vaak bij ons, Scheids Henk, die door aanwezigheid alleen al de wedstrijd volkomen onder controle had. Als dank voor bewezen diensten mocht hij onder begeleiding van Marko van het terrein

af

 

 

 

 

Laatste Nieuws

    Er zijn nog geen verslagen geplaatst...

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site