Nieuws - Joost - Vet. 45 1

16 september 2018

Als je al een Joost hebt, waarom zou je dan nog een Joost nemen ? Nou bijvoorbeeld omdat die Joost wel kan voetballen. Maar gelukkig was die andere Joost zodanig gepikeerd over de successen van de ene Joost dat hij in de wedstrijd tegen onze favoriete tegenstander DCG op en top gemotiveerd was. En ja, dan heb je er toch wat aan. Na een breedtepassje van Theo schoot hij ongehinderd raak van 20 meter en daarna zelfs nog een keer van net buiten het strafschopgebied. Had de keeper ze kunnen hebben ? Ach misschien, en zeker had hij het stiftje van Anthon, na een pass van de ene Joost, moeten pakken, ook al zat daar veel effect aan.

De rust ging in met 0-3 en dus mocht Elbert nog een helft blijven staan daarmee meteen zijn totaal aan speelminuten voor het hele seizoen opsouperend.
Terwijl de andere Joost –gelukkig- achterbleef, was de succescombinatie Anthon-Joost nog twee doeltreffend en scoorde nu de ene Joost.  De andere Joost kwam nog wel naar voren en struikelde behendig een kans weg, waarmee het weer duidelijk was: De ene Joost is de andere niet. Of omgekeerd, daar ben ik maar liever van 

AF

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site