Nieuws - Ugur - Vet. 45 1

16 september 2018

Als er één speler is die speciale aandacht nodig heeft –nee, ik bedoel: naast alle andere spelers die voortdurend aandacht willen, is Ugur, Speler van het afgelopen jaar, geen uitzondering. Luidruchtig aanwezig, merkwaardige theorieen over wat je met kanaries kunt doen en wellicht daarom beweert hij dat hij een vrouw heeft-die overigens nog nooit door iemand gezien is.

In de oefenwedstrijd tegen de Geuzen/Middenmeer wierp hij zich meteen op als keeper, toen DickOpDoel nog met de gedachten in een Doelloze Periode zat.
En ja hoor, Ugur In Het doel en de tegenstander was hem dankbaar. Twee schoten, twee doelpunten. Wat een resultaat! Gelukkig kwam DickOpDoel en konden we opnieuw beginnen. Dankzij Tarmo werd het uiteindelijk 1-0, als we die twee eerste doelpunten niet meetellen en als we de handsbal van het derde doelpunt van de Geuzen ook alsnog afkeuren. Marko kon het niet zien en Elbert zag het niet, zo simpel is het.

Maar Tarmo werd fantastisch weggestoken met een lobje door Theo, en scoorde met een lobje. Prachtig, maar hij had dan ook al drie keer alleen voor de keeper kunnen oefenen.
Een nuttige pot tegen een prettige tegenstander, waarbij iedereen het voooral had over de lange sprint die Maurice trok en de bal nog binnenhield ook. Nu al voor hem een hoogtepunt, waard om meteen te stoppen!.
De week daarna zou Ugur met een thermometer in de kleedkamer verschijnen omdat hij koorts had. Nadat wetenschappelijk was vastgesteld dat 37graden echt niet als koorts kan worden aangemerkt, rende hij het veld in om daar niet meer mee te stoppen. Beide oefenwedstrijden in zijn eentje een hele flank bestrijken! dat zien we weinig anderen doen. Maar ja, die hebben dan ook geen koorts en blijven van de kanaries

 

AF

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site