Nieuws - De Bende (van Marko) - Vet. 45 1

4 juni 2018

Na een korte introductie waarin het Thema werd vastgesteld (winnen!) waren we tegen DCG al snel weer in de Kreek van de Kreupelen beland toen Ward bij een goochelactie aan de kuit geblesseerd raakte. Tja, dan is het Wie Heb Je Lief. Voor keeper Boudewijn (met verse handschoenen!) was dat geen probleem en hij riep Sjoerd het veld in. Na wat omzettingen liep het vanouds: Hans (de Wit) schoof de bal op maat naar Anthon die met een geplaatst schot in de bovenhoek de keeper Hulpeloos liet.
Kort daarna toonde Tarmo opnieuw aan geen Podiumangst te kennen en legde de klavierCoyote de bal snoeihard in de korte hoek.

Droog Je Tranen, keeper, maar dat gold ook voor Boudewijn, die dacht dat Het Geen Verschil Maakt wie op doel staat. Een pegel vanaf links schroeide vervolgens het net, en even dachten we: wordt het weer Zo’n Avond Zo’n Avond Waarop Ze Oude Dicky Naar Beneden Haalden?

Het werd rust, en gelukkig, daarna startte Twan de Geheime Trein, niet gehinderd door Hans Pront, de Manachtige Jongen, die tot aller opluchting achterin stond. En zo gingen we Verder Op De Weg, het werd 1-3 en 1-4 voordat Henk mocht roepen: kijk eens naar De Vorm Waarin Ik Verkeer ! En ja hoor, daar verscheen hij in de spits, Diep In Het Zuiden Van West. Zijn motto: Het Leven Is Een Feest bleek toen hij briljant onder de bal doorkopte, nog tegen de keeper riep Kind, Laat mij Je naar Beneden Volgen en zo Tarmo zijn tweede inkopte.

Dan denk je: Ik Geloof Je Niet, maar het blijkt weer opnieuw: Mosjko komt er in, Voor Altijd Jong, althans naar eigen zeggen en dan is het einde nabij..
Tenslotte weet ook keeper Hans, na een aantal fabuleuze reddingen Ik Zal Worden Verlost, al moest hij vandaag wel naar De Bron van het voetbal: alles in de strijd gooien. Zoals Joost en Ton dat met Het Gewicht deden, alles om de spits af te stoppen.
En het lukte. De overwinning werd gevierd met bier en frituur van Tante Anneke, op het verder verlaten sportpark Ookmeer.

Wordt het volgend seizoen ook meer of nooit meer?
Als de geluiden kloppen, ziet het er weer goed uit.

Of was dit De Laatste Wals voor

AF ?

 

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site