Nieuws - De wet van de remmende voorsprong: verlies - Vet. 45 1

1 mei 2018

Nadat wij eerst wat huizen hadden bekeken –na Soestdijk dat er keurig bij lag- schrokken we toch een beetje van de nieuwe woning van Hans Pronto (zie foto). We weten natuurlijk dat hij de flat uit moet waar Cassieras en ander Ajax-B artiesten rondlopen, maar dit gun je niemand. Geen wonder dat hij nog onzichtbaarder was dan normaal: hij was helemaal afwezig. 

Maar dat verschil viel dan ook te merken, na vijf minuten stonden we al met 0-2 voor: Eerst reageerde Joost op een weggestompte bal van de keeper (Joost II dus, Trage Joost was daar nooit op tijd geweest) en daarna kopte Raymond de bal voor de voeten van Twan die vanaf eigen helft schitterend Tarmo bediende. Tarmo omspeelde simpel de keeper en scoorde.
Daarna ging er iets mis. Of mis: het gebeurt zo vaak dat je het inmiddels wel aan ziet komen. In de poging om in ieder geval de gebruikelijke vier doelpunten tegen te krijgen strooide de verdediging met passjes richting tegenstander en ja, het lukte! Bijna niet, maar gelukkig zag Ugur een tegenstander voor de bal aan en  met de penalty was de ruststand bereikt: 4-2.

Tijdens de rust hadden we alle tijd om het Elftal van Zonnegloren te bestuderen: 

In de plenzende regen begonnen we aan de tweede helft, waarin we sterk terug leken te komen, totdat het achterin weer mis ging: aarzelend ingrijpen en Dick was kansloos en het was 5-2.

Terwijl alle fans hartstochtelijk Twan toejuichten (het waren dan ook de vrouw en kinderen van Twan) dook The Mosjko opeens het veld in om het verschil te maken en ja hoor: door een terecht gegeven penalty werd het nog 5-3, maar verder liet VVZ het niet komen. 
The Mosjko claimde nog een corner als bijdrage aan de verwarring, maar werd deze keer niet gehoord. De kansen waren er wel, maar niemand maakte ze 

 

AF

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site