Nieuws - The Mosjko, terminator! - Vet. 45 1

27 maart 2018

Er valt natuurlijk van alles te zeggen over deze wedstrijd: verplaatst door HFC naar een tijdstip dat er teveel van onze betere spelers niet konden, het wederom opstellen van te jonge spelers, proberen de wedstrijd nog eens te verlaten, een ander veld voorstellen, met als gevolg: HFC moet zich inhouden om niet elke wedstrijd met groot verschil te winnen. Niet heel erg koninklijk, allemaal, maar vooruit, Twan scoorde na een slimme pass van Raymond, ondanks het krachtsverschil kwamen er kansen, die helaas door H. Poort werden gemist: geval van naast de schoenen staan na een compliment vorige week. Dat doen we dus niet meer.
DickOpDoel hield toch nog wat ballen tegen en we kwamen deze keer NIET op 4 tegendoelpunten!

Maar het hoogtepunt kwam ver na de rust, toen er een siddering door de koninklijke gelederen ging: The Mosjko, de al jaren bijna zeventigjarige Mosjko, begon aan zijn warming up! Het was een aangekondigd kantelpunt van de wedstrijd! Met zijn ervaring, zijn passie en passing, met zijn inzicht en zijn nog steeds verbluffende schaar, met zijn indrukwekkende lijf en zijn verbeten blik, joeg hij de heemsteders nu al schrik aan. Terwijl hij zich opmaakte om zijn eerste minuten in 2018 te gaan maken, keken de tegenstanders elkaar schichtig aan. Ze durfden niet meer naar voren te spelen en zodra The Mosjko het veld betrad werd er alleen nog van afstand op doel geschoten. Toen een van die geluksballen het doel trof, vreesde de scheids zo voor de reactie van The Mosjko, dat hij onmiddellijk afblies. Haastig verdwenen de ‘koninklijken’ in een drafje naar de kleedkamer en naar de kantine. Weer had de Terminator toegeslagen en de wedstrijd in het slot gegooid. Jammer genoeg had hij niet de tijd om de ommekeer verder vorm te geven. Het blijft natuurlijk een probleem dat de wedstrijden worden afgeblazen zodra The Mosjko het veld betreedt.

We vrezen dan ook voor het moment dat The Mosjko in de basis staat: dat wordt de kortste wedstrijd van het seizoen: het veld op en er meteen weer

AF...

 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site