Nieuws - A piacere - Vet. 45 1

13 februari 2018

Nauwelijks stonden we op het Buiksloterterrein, in een aangenaam fris zonnetje, toe Buiksloot aciaccatura een voorsprong nam. De verdediging liep ad libitum nog naar de spits te zoeken toen hij al a tempo de bal achter DickOpDoel deponeerde.

Na een animandoso gesprek, stond iedereen weer haarscherp achter de toetsen en het was dan ook geen wonder dat onze klavierleeuw, na een ballabile duet met Pronto de bal voorslingerde waar doppio movimento Twan de bal tot doelpunt verklaarde.
Toen ook nog dezelfde pianoduivel door Ward werd weggestuurd, wist hij de kans freddo af te ronden.
Ondanks het sterke spel van Buiksloot bleef AFC grazioso op de been met dank aan Ugur, die glissando hun snelle spits uitschakelde en DickOpDoel die marziale alle ballen uit het doel sloeg.

Na rust bleef Buiksloot iets meer mobile dan portamente, maar opnieuw ontsnapte de toetsenvorst en haalde prachtig uit op een dieptepass van Twan.
Een klein quasi forte moment voor het doel was Dick te machtig waarna het 2-3 was. Er volgde een replica van onze ivoordanser en met 2-4 leken de punten resoluto meegenomen te kunnen worden dal segno.
Helaas, de bijna uitblinker van de middag had een totale scorrendo en leverde de bal bij zijn snelle tegenstander in. Het smorzando van AFC diende zich aan en ja hoor, een 4-4 werd ook nog tegen de touwen gedrukt.
We hebben het niet meer over het tasto solo van Jeroen, het stretto van Henk, het rallentando van Theo, nee, we kijken naar de goed gevulde tribune, war een hele bank prima donna’s staat toe te kijken, Maurice, Elbert, Jos, Nicky, Boudewijn, Sjoerd, en natuurlijk reserveJoost, pomposo als altijd. Het was een impetuoso middag, met een uiteindelijk terecht gelijkspel. En nu eens eindelijk Joost als Man of the Match. Joost, dus, en niet reserveJoost.

Het gaf hoop op een toekomst con spirito, een keeper con abbondono, een verdediging con moto, een middenveld con calore en een aanval con brio.
Een team waar muziek in zit, en dan moeten we nog nadenken over de mallemolen van het leven!
Ach, hoe loopt dat dan weer

AF

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site