Nieuws - Bowlen - Vet. 45 1

1 mei 2017

Deze zogenaamde Kelderkraker bracht alles wat je mag verwachten van twee ploegen die door pech, onvoorziene tegenslag, blessures, scheidsrechterlijke dwalingen en te sterke tegenstanders een beetje in de onderste helft van het rechterrijtje terercht zijn gekomen.
Tot verbijstering van het publiek stond AFC op een gegeven moment zelfs met 0-3 achter. Missers, fouten, en uiteraard Joost op Doel stonden daarvoor garant.
Vooral het uitrollen van Joost van Bowlen, (beter een duim in je gat houden, Joost), oogstte groot applaus, maar ook de komische act voor twee heren –waaronder uiteraard weer Joost- zonder bal mocht er wezen! Hoe de bal tussen twee spelers door kan vallen en naar de tegenstander rolt!
SCW deed wat terug doordat de keeper –blijkbaar door Joost geinspireerd-  eerst een vrije trap van Peter hield en hem vervolgens via de paal alsnog in het doel gooide. Doordat Ugur zich onverschrokken tegen de bal aangooide, gingen we toch nog met 2-3 rusten.

Een aanzienlijke verbetering bleek Vincent als laatste man, Tarmo in de spits en Peter vd Dungen in het doel. (“Doe je mee, Peter?” “Ja, graag! Waar sta ik?” “Dat vertellen we je op het veld wel...”). Het moet gezegd, als er op doel geschoten werd, hield hij hem nog tegen ook!
En AFC kreeg kans op kans, maar wist telkens net op het verkeerde moment de bal te spelen, waardoor uiteindelijk Twan pas tegen het einde van de wedstrijd na een passje van Peter de 3-3 kon maken.
En Marko heerste ouderwets als een keizer over de fluit, zodat toen hij na een struikelpartij in het doelgebied van SCW krachtig het erwtje rondblies, iedereen zich opmaakte voor een penalty.
Gelukkig ontfermde Anthon zich over de bal en rolde die, met de snelheid van een Joostbal, naar de keeper die hem opgelucht opraapte. Waarna de onfortuinlijke schutter door vriend en vijand werd gecomplimenteerd, en zelfs door de scheids, die meldde dat hij nog niet eens een beslissing had genomen. Dus dat het ook best wel eens geen penalty had kunnen zijn. Maar misschien ook wel. Of toch niet.

In opperste verwarring spoedde iedereen zich toen maar van het veld

AF 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site