Nieuws - Missen, hij mist, hij miste, hij zal worden gemist - Vet. 45 1

10 april 2017

Wat was nu het meest besproken voor, tijdens, na en ver na de wedstrijd ? Natuurlijk de vele spelers die we missen: Voorz Ad, Alderd, Henk, Jeroen, Joost, Jos, Machiel, Nicky, Raymond, Sjoerd, Theo, Walter, en allemaal met kleinere of grotere fysieke belemmeringen of andere redenen. En Twan had zich vorige week zo de longen uit het lijf geschreeuwd (over het missen van kansen en het missen van voetbalkwaliteiten) dat hij gekneusde ribben had en ook hij node werd gemist.. En Ugur miste vanwege verkiezings- of hooikoorts de nodige lucht, zodat hij vaak de kracht miste om mee naar voren te gaan. Tja, en dan hebben gelukkig invallers als Evert, Jeroen en Vincent die bereid zijn om aan te treden tegen de koploper en inmiddels kampioen van deze afdeling.

Omdat Elbert even een situatie miste, was het Hawkeye van Marko nodig om van grote afstand vast te stellen dat Wherevogels in buitenspelpositie scoorde, maar helaas miste Marko ook het buitenspel van het tweede doelpunt. Overigens ook Elbert miste het dat niet alleen Joost en Daniello de bal misten, maar dat DickopDoel na een snoeihard schot op doel bijna zijn arm miste. Gelukkig kon Evert even invallen, terwijl DickopDoel zijn hand liet vastzetten met ducttape, waardoor hij maar een klein kwartier miste.

Inmistels, sorry, inmiddels had Ton met een fraaie steekpass Peter naar de keeper gestuurd, en zoals we weten, mist die dan nooit, waardoor het 1-1 bij rust was en de niet aanwezige afwezige spelers een spannende helft hadden gemist.

Na rust werd AFC danig onder druk gezet, maar gelukkig misten ook de Wherevogels menige kans. Ze misten helaas niet onze spelers in de duels, maar Marko miste dat dan weer wel, waardoor zelfs onze vlaggenist begon op te letten. Zodat ook Elbert nu op scherp stond en hij bij een nieuw buitenspeldoelpunt gelukkig niet de durf miste om af te vlaggen. Deze kans wilde Marko niet missen en keurde het doelpunt weer af. De Wherevogels kolkten van woede maar kwamen toch nog op voorsprong na een niet te missen kans.

Ach, herinneren wij ons een bepalende speler en tevens opsteller die bij Rohda op nauwelijks een meter van het doel miste? We durfden dat niet meer te vermelden, maar wisten niet dat die actie dit jaar nog overtroffen zou worden door iemand die doorgeleerd heeft voor spits! Peter omzeilde drie spelers die hem op een haar na misten en wist de bal voor doel te krijgen waar Anthon eenzaam stond te wachten om de bal er in te blazen.
Wat volgde is met geen pen te beschrijven.

 

 

Vervolgens ging Dick toch maar uit het doel, ging Evert keepen, maar ja Joost –o, die was er toch, dat had ik even gemist- wilde ook in het doel, en Evert ging weer voetballen. Het duizelde de Wherevogels, die dan ook met het kleinst mogelijke verschil hun kampioenschap behaalden. Helaas vergaten ze te trakteren, of wellicht hebben we dat gemist.

En ver na de wedstrijd verscheen een foto op de app, waarbij Dick opgewekt glimlachend door een verpleegster in het gips werd geholpen. Hij zal ook de komende weken worden gemist.
Ken je die van de 27 spelers van de Veteranen 45+ 1 ? We zitten nu op 10, en we tellen langzaam verder

 

AF
 

Laatste Nieuws

Inloggen

Gegevens vergeten?
Terug naar de site

Account aanvragen

Terug naar de site